Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

SM buurvrouw 1
Nadat ik een paar dagen de stad uit was geweest voor mijn werk, stond mij bij thuiskomst een verrassing te wachten. Bij terugkeer in het ouderlijk huis werd ik opgevangen door de buurvrouw. Zij vertelde dat mijn moeder op bezoek was gegaan bij haar zuster. Deze was plotseling door griep geveld en nergens meer toe in staat. Gezien de afstand zou mijn moeder daar waarschijnlijk ook blijven slapen. Zij had de huissleutels afgegeven en gevraagd om op de woning te passen en mij zolang gezelschap te houden.
Op dat moment zocht ik daar verder niets achter en besloot om mij eerst eens te gaan opfrissen. Daarna aten wij een broodmaaltijd en vertelde ik haar over de wederwaardigheden van de afgelopen dagen. De vrouw toonde echter maar weinig belangstelling en leek met haar gedachten ergens anders te zijn.
Zonder overgang vroeg zij opeens of ik zin had om na het eten een SM-spel te spelen. Meteen voegde zij daar aan toe dat zij volledig op de hoogte was van de speciale hobby die mijn moeder en ik hadden. In een onbewaakt ogenblik had mijn moeder dit ooit eens aan haar verteld. Dit was na afloop van een verjaardag geweest waar de alcohol rijkelijk gevloeid had. Sindsdien hadden de twee vrouwen regelmatig met elkaar van gedachten gewisseld over dit onderwerp.
Verbaasd antwoordde ik dat ik dit best een leuk idee vond. Zo langzamerhand was het alweer enige tijd geleden dat ik voor het laatst iets gedaan had op dat gebied. Bovendien klonk het allemaal heel aannemelijk wat de buurvrouw vertelde. Ik wist ook uit ervaring dat mijn moeder altijd erg openhartig werd onder invloed van sterke drank. Zonder commentaar verdween de vrouw naar de slaapkamer om de bondagespullen op te halen. Kennelijk wil zij het spel beginnen in de huiskamer, schoot het door mij heen. Ik kleedde mij snel uit en probeerde zelf alvast mijn handen tussen mijn schouderbladen te klemmen. Even later kwam zij terug in de huiskamer en begon mij op de vertrouwde Japanse manier vast te binden. Het was duidelijk dat zij goed op de hoogte was van de bindtechnieken die mijn moeder en ik gebruikten.

Na een minuut of tien kon ik geen vin meer verroeren. Mijn handen waren stevig vastgemaakt en werden op hun plaats gehouden door touw om mijn bovenarmen en borstkast. Daarna waren mijn benen samengebonden bij de knie├â┬źn en enkels. Als laatste propte de buurvrouw een hard balletje in mijn mond en plakte dit af met grote stukken tape. Voor het eerst bekroop mij het gevoel dat er iets niet klopte. Bij alle eerdere spelletjes die ik gespeeld had, werd altijd de lederen mondknevel gebruikt.
Veel tijd om daarover na te denken kreeg ik niet, want de vrouw gaf opdracht om naar de slaapkamer te huppelen. Toen de tussendeur geopend werd, vielen alle stukjes van de puzzel op zijn plaats. Tot mijn stomme verbazing zag ik mijn moeder naakt vastgebonden op het bed zitten. Zij zat met haar gezicht naar de deur en was gekneveld met een lederen mondprop. Aan haar reactie te zien was zij net zo verrast als ik. Terwijl de buurvrouw mij naar het midden van de kamer duwde, viel mij op dat de bondage van mijn moeder identiek was aan de mijne. Zij had bovendien een dikke strop om haar nek. Haar samengevouwen benen waren wijd gespreid en elk apart omwikkeld met veel touw.
Binnen luttele minuten had de vrouw een tweede strop gemaakt en deze om mijn nek gelegd. Het touw naar het plafond werd strak aangetrokken en dwong mij hoog op mijn tenen te staan. Tot nu toe leek de opzet van het spel veel op het vorige samenzijn met mijn moeder, dacht ik bij mijzelf. Zo goed en zo kwaad als het ging, draaide ik mijzelf in de richting van het bed. Nu pas zag ik talloze rode streepjes op het lichaam van mijn moeder. Kennelijk was hier al enige tijd iets gaande, drong het tot mij door. Ook de zweep en andere attributen op het bed wezen daarop.

Uit zichzelf begon de vrouw tekst en uitleg te geven. Het bleek dat zij en mijn moeder al vanaf de middag met een SM-spel bezig waren. Oorspronkelijk was dit voorstel van de buurvrouw afkomstig geweest. Zij had open kaart gespeeld en mijn moeder ervan overtuigd dat er ook zonder mij een spannend spel gespeeld kon worden. Mijn moeder had hier wel oren naar gehad, maar als voorwaarde gesteld dat het spel afgelopen moest zijn voordat ik thuis zou komen. De buurvrouw had daar zonder bezwaar in toegestemd. Glimlachend vertelde zij dat zij bewust gejokt had om ons allebei te verrassen.
Daar was zij zeer zeker in geslaagd, dacht ik bij mijzelf. Ik wist dat mijn moeder al heel lang bevriend was met de buurvrouw. Kennelijk was dat contact dusdanig goed dat mijn moeder het aangedurfd had om zich de onderdanige rol te laten aanpraten in een SM-spel.
Ondertussen had de vrouw de zweep gepakt en was achter mij komen staan. Zij stelde dat ik nog niet helemaal in de juiste stemming was. Het was beslist noodzakelijk om daar eerst even wat aan te doen. Wat dat betreft had ik natuurlijk een achterstand op mijn moeder. Die was al een tijdje op temperatuur dankzij de opzwepende lessen van de afgelopen uren, besloot zij fijntjes. Het strakke gezicht van mijn moeder sprak boekdelen. Kennelijk had zij zich het spel heel anders voorgesteld. Ik kon mij goed voorstellen dat zij zich nogal overvallen voelde door de stevige aanpak van de buurvrouw. Ongetwijfeld zat mijn moeder met gemengde gevoelens. Het was duidelijk te zien dat zij al kennis had gemaakt met de harde zweep. Die opzet week sterk af van het onschuldige vastbindspelletje dat zij voor ogen moet hebben gehad...

(wordt vervolgd)

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 4 bezoekers online