Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Geile dame op bezoek
Enkele maanden geleden was ik ruim een drietal weken alleen door een driewekendurende reis van mijn vrouw. Ik had dus een zee van tijd van alleen zijn en op zekere dag kreeg ik bezoek van een van haar vriedinnen die kwam polsen hoe alles verliep. De dame in kwestie reeds ruim 20 jaar weduwe door vroegtijdig overlijden van haar echtgenoot.Reeds jaren vraagt zij mij advies als zij beslissingen moet nemen omtrent onderhoud en herstelling van haar eigendommen waarvoor ik altijd beschikbaar ben voor haar. Onder het drinken van een glas gaf ik haar uitvoerige uitleg over het verloop van de reis. Op een bepaald moment kwam zij bij mij zitten in de canapé nadat ik een tweede maal de glazen had gevuld
Zij legde een hand op mijn dij en vroeg mij spontaan en hoe gaat dat zonder vrouw kunt je nog weg met je verlangens. Eerlijkheidshalve bekende ik haar dat drie weken wel veel is en dat ik stilaan een broek vol goesting begon te krijgen. Hierop schoof zij een hand in een pijp van mijn boxershort zeggend wat moet ik dan zeggen die het genot van een man al 20 jaar mis.Zij was duidelijk geil doch ik durfde geen verdere toenadering.
Toen zij vertrok stonden wij nog wat te praten in de hal en zoals gebruikelijk kusten wij elkaar ten afscheid.Het bleef niet bij de gebruikelijke kussen op de wang want zij eindide met een langdurig aangehouden mondkus. Wanneer zij vervolgens met het puntje van haar tong mijn lippen beroerde opende ik mijn mond waarop zij haar tong diep in mijn mond schoof.Verlangend omsloten mijn lippen haar tong en gulzig in lange halen lokte ik grommend van wellust. Met een begerige hand woelde zij strelend in mijn kruis en mijn verlangende erectie voelend fluisterde zij mij toe dat zij al lang verlangend was naar mij.Teder schoof ik een hand tussen haar dijen en voelde haar drijfnat poesje.Zij fluisterde mij toe dat ik ervan mocht genieten en nodigde mij uit die avond bij haar te komen souperen en liefde te bedrijven en samen met haar een liefdesnacht door te brengen.Ik vond het een hemels idee en beloofde haar die avond om 8 uur bij haar aan te bellen.
Ik beleefde met die mooie verlangende dame een zalige avond en een fantastische nacht en het werd het begin van een geheime relatie met een onbeschrijvelijk genot.Dit vertel ik later.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online