Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

De pop door Snuffely
Er was een meisje die heette Maaike.
Ze was altijd met haar popje.
Ze had haar popje altijd bij de hand totdat Bob haar pop in het water gooide. Maaike rende naar het water en zocht naar haar popje en kon hem nergens vinden. Ze begon te huilen en Bob ging ook gauw zoeken, want hij wou niet in de problemen raken.

Maaike moest toen zonder haar popje naar huis toe gaan.Ze bleef maar treuren over haar popje.

De volgende dag werd ze wakker en zag haar popje voor de deur van haar slaapkamer. Ze rende er naar toe en was dolblij! Toen ze het popje opgepakt had was het weg..

Vreemd vond ze dat, maar de volgende dag was weer hetzelfde gebeurt.
en de dag daarna ook steeds gebeurde dat.

Tot op een dag ze het opeens wel echt in haar handen had. De pop begon heel geheimzinnig te lachen en te grijnzen naar haar. Ze gilde en liet het op de grond vallen.

De pop rende haar achterna en schreeuwde: 'KOM HIER!! WAAROM HEB JE NIET VERDER NAAR ME GEZOCHT!'

Maaike ging van schrik naar buiten rennen en de deur ging dicht.

Doe de deur open mama!! riep Maaike.
Maar niemand deed de deur open.
Toen zag ze de pop met een mes in haar handen en keek grijnzend naar haar.

Maaike schreeuwde nog harder dan daarnet. 'MAMA!! DOE DE DEUR OPEN!! PAPA!! ZE GAAT JULLIE VERMOORDEN HELP!! IEMAND RED MIJN OUDERS TOE!!
ZE barstte in huilen uit. Ze wou haar ouders echt niet kwijt!!

Toen ging de deur krakend open en ze rende naar binnen naar de slaapkamer van haar ouders en zag dat ze weg waren er was alleen een bloedspoor.

Ze wou gelijk naar buiten rennen, maar de pop sprong voor de deur en had een mes in haar hand. De pop keek gemeen en grijnzde heel eng naar haar.

Maaike wou uit het raam springen maar dan ging ze iets breken!! Ze moest kiezen!! Ze sprong uit het raam maar de pop sprong mee.

De pop kreeg rode ogen en kookte van woede. Ze stak Maaike wel 3x in haar hart.

De volgende dag was Maaike, haar ouders en de pop weg. Iedereen zocht naar hun maar het enige wat ze vonden was op de vloer geschreven met bloed.

JULLIE GAAN ALLEMAAL DOOD JULLIE KRIJGEN SPIJT HAHAHA! WACHT MAAR!



Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online