Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Geen liefde..
Er was een meisje die heette Louisa.
Ze was smoorverliefd op Bart.
Uiteindelijk kregen ze verkering na al die lange jaren!! Toen werd Louisa op iemand anders verliefd en ze zag Bart nauwelijks meer. Ze was stapelgek op Mike. Mike zag Louisa niet staan en had toen met een vriendin van Louisa gekregen.

Louisa is stapeljaloers op haar vriendin Kelly. Maar na een paar dagen was het uit met Kelly en was Jeffrey weer single. Louisa maakte het uit met Bart en probeerde indruk te maken op Mike. Bart zag Louisa nooit meer en Louisa zag Bart nooit meer.

Toen kreeg Mike met Sifina en het bleef voor altijd aan.
Louisa had geen vriendje meer en was heel treurig.

Louisa zag Bart weer. Bart zei alleen maar hoi en Louisa antwoorde ook terug met hoi. Bart was een beetje pissig aan het worden, terwijl Louisa nog gewoon aardig tegen hem deed.

Louisa treurde dag en nacht over Bart.
Bart was verhuisd.
Mike heeft nog steeds met Sifina.

Louisa zong elke keer liedjes over dat ze Bart nog leuk vond en huilde ook soms om hem.

EINDE!

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 18 bezoekers online