Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Wil je een kopje thee?
Het verhaal gaat over 3 zusjes(Lies, Fien en Sien) en hun moeder.Op een avond gaan Lies, Sien en Fien en hun moeder slapen.Als Sien en Fien de volgende dag wakker worden zien ze Lies dood in haar bed met 2 rode vlekjes in haar keel.Sien en Fien durven het niet te zeggen tegen hun moeder dus zeggen ze:"Wel heu...Lies...heu is voor altijd bij een vriendin blijven wonen.""Ok├ę"zegt de moeder verbaast.Die avond gaan ze naar bed.Als Fien de voldende dag wakker wordt ziet ze nu ook Sien dood in haar bed en ook met 2 rode vlekjes in haar keel.Fien durft het weer niet te zeggen tegen haar moeder en zegt dat Sien in een ander land is gaan wonen. En weer antwoordt haar moeder verbaast "ok├ę."Als Fien die avond gaat slapen heeft ze schrik dat zij ook wordt vermoord dus neemt ze een mes mee in haar bed.Na een tijdje word ze midden in de nacht wakker.En ze ziet vlak naast haar bed 2 vingers omhoog komen."Daarom hadden mijn zusjes 2 rode vlekken in hun keel ze zijn gewurgd!!" dacht Fien.Maar de 2 vingers komen steeds dichter bij en proberen haar te wurgen dus ze hakt de 2 vingers eraf. De volgende ochtend gaat Fien naar beneden voor het ontbijt.Als ze de choco vraagt aan haar moeder wordt ze lijkbleek.Ziet ze dat goed?Haar moeder geeft de choco door met 2 afgehakte vingers.........

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 12 bezoekers online