Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Het enge meisje (horror)
Het enge meisje

Er was eens een meisje met maar één oog één oor en een spijker door haar hoofd.Niemand wou haar vriendin zijn totdat ze tegen iedereen zei dat als ze haar vriend/vriendin niet wouden zijn ze eerst met een pistool door het hoofd schieten,dan de ingewanden er uit zou halen,en dan het in stukken zou snijden en het in de diepvries bewaren.Maar niemand geloofde haar.Het gemene meisje had een plannetje,ze zou zelf een feestje geven en dat deed ze ook.Telkens als er iemand naar het toilet ging dan kwam er een hand uit de wc pot met een mes in en steekte ze dood en slorpte ze daarna op met lichaam en al.zo gebeurde dat bij iedereen.De ouders van een meisje waren nieuwsgierig hoe het feestje was.Toen ze binnenkwamen lagen er allemaal stukken vlees op de bank en ze konden lezen.WILT U LEVEND BLIJVEN GA NAAR HUIS,ALS U NIET LEVEND WIL BLIJVEN BLIJF DAN HIER EN VERSCHIET NIET ALS ER PLOTS EEN MES DOOR UW HERSENS WORDEN GESTOKEN!!! WHAWHAWHA.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online