Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door n van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Dat meen je NIET!!!
Het was al redelijk donker en Sharon was alleen thuis. Haar broertje was boven met de babysit nog aan het spelen, Sharon keek naar TV.
Wat vond ze het dom dat die caro hier moest slapen. Zij kon toch ook op haar broertje Killian passen, maar nee haar ouders moetsen op weekend en ze hadden een babysit nodig waar ze die gevonden hadden wist Sharon niet want ineens stond ze voor de deur. Het was net één avond voor Sharon's ouders zouden vertrekken, en wat had ze een mooi kleedje aanvond haar mama. En nu zat zij ermee opgescheept.

Wordt vervolgt:p:
(zie Dat meen je NIET!!!2)

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online