Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

liefdesverdriet
het was weer vrijdag en maya was met vickie op de speelplaats. hee weet je danny is wel knap vind je niet? zei vickie. maya zuchte.het was al de zoveelste keer dat ze erover begint sinds maya met danny gaat. daar gaan we weer zei ze.de volgende speeltijd moest ze naar het toilet ze schrok. want ze hoorde twee stemmen in de toilet naast de hare.die kus was zo geweldig! zei een meidenstem.ja echt he. beter dan dat ander meisje.zei een jongensstem.we moeten echt gaan.zei hij.snel verstopte maya zich. tot haar grote schrik zag ze vickie met danny uit de wc komen. de laatste speeltijd hadden ze erge ruzie. jij bitch! hoe durf je mijn vriendje in te pikken?! riep maya.je kunt er gewoon niet tegen dat ik nu ook een vriendje heb trut!! riep vickie terug. de hele speelplaats stond er bij.en ze schrokken allemaal wat mayas reaktie was. ze gaf vickie zo een harde klap dat ze huilend en bloedend neerkwam. maya rende huilend naar de toiletten.ze sloot zich af van iedereen. van vickie van danny en van de wereld. toen ze haar ogen opende zag ze wolken. welkom in de hemel zei een stem

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online