Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

De vrouw met de das
Meneer Ronald Schaak liep richting het grote park in het midden van de stad. Ronald zag dat het volle maan was. Hij moest snel naar huis. Het was Halloweenavond en hij had net snoep ingeslagen. Bij het park was een man met een paardenwagen en daar mee kon Ronald naar huis reizen. Hij rende zo snel als hij kon naar de man met de paardenwagen. In de paardenwagen zat al een vrouw. Ronald betaalde de man en ging naast de vrouw zitten.
De vrouw had haar gezicht verborgen achter een dikke, lange, roze das die strak om haar nek geknoopt was. De paardenwagen hopte door het park. De vrouw wikkelde langzaam haar das van haar nek. Opeens was ze verdwenen.
Ronald keek om zich heen. "Wat...?" Maar te laat zag Ronald de lange roze das. Het paard sloeg op hol. Ronald bleef met zijn hoofd in de das hangen. Maar zijn lichaam reisde mee met de paardenwagen en de man op de bok.

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 13 bezoekers online