Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

blood maria
heeee! mijn naam is geheim oke he begon allemaal zo:het was een saaie schooldag en daar ging de bel en mijn vrienden kwamen naar mij toe ze vroegen of we blood maria op wouden roepen en ik zei oke (ik gelovde er niks van maar ik deet alsof)het was 11 uur en we gingen naar een open plek we hadden afgesroken dat we het bij isabel thuis doen we vonden het goed het was half 12 we hadden een paar dingen nodeig:een donkere badkamer 10 kaarsen dus dat deden we dus we gingen 3x blood maria zeggen in de spiegel en ja hoor daar zat ze dan we gingen allemaal weg maar ze had me te pakken ik gilde het uitmaar het holp niets elke dag als iemand in de spiegel ging kijken dan had ze hem te pakkenen toen had ze nog 1 iemand vergeten dat was isabel toen ging ze achter haar aan de voldende dag: de voldende dag ging isabel naar het bos ze was blood mary helemaal vergeten ze voelden dat ze werd bespioneerd toen ging ze slapen ze voelden dat ze enorm veel jeuk had ze keek even en zag ja hoor dat was BLOODMARY UIT DE SPIEGEL! en toen ging isabel ook dood net als de anderen

ik hoop dat ik jullie flink liet schrikken he!

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 18 bezoekers online