Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Zijn mooie groene ogen.
Ik kwam uit school gelopen en liep nog even naar het centrum van Delft. Het was een zonnige dag en ging lekker op een terrasje zitten. Ik bestelde een cola en genoot van het mooie weer. Even deed ik mijn ogen dicht. Het was dan ook z'n drukke dag. Ik werd geschrokken wakker en er zat een man naast me. Hij zag dat ik wakker was geworden en zei "Sorry jongedame, zal ik ergens anders gaan zitten?" Ik bekeek hem heel snel, en hij had een aantrekkelijke uitstaling. "uh, nee hoor dat hoeft niet." Ik schatte hem ergens al richting de dertig. Hij had geen trouwring om. Ik zag dat mijn cola op was, en bestelde een nieuwe. "u ook meneer?" vroeg ik aan de man naast me. Hij bestelde koffie. "Je hoeft me geen u te noemen hoor, dan voel ik me zo oud." Ik lachte verlegen. Hij dronk zijn koffie, en ik bestudeerde hem. Hij had bruine krullen en groene ogen. Hij mocht er wel wezen. Oeps, hij keek haar aan en betrapte haar. Hij lachte en keek me aan op een manier wat ik niet kon beschrijven maar het was een geweldig en een fijn gevoel. Toen ik de rekening betaalde vroeg hij aan mij of ik met hem meewilde naar een eettent. Ik zei natuurlijk meteen ja. Daar in de eettent zeide we vrij weinig maar keken we elkaar wel aan. Het gaf me een spannend en toch ook een lekker gevoel. Na het etentje nam hij mij mee naar zijn appartement. Er was een mooie balkon met uitzicht. Een jacuzzi in de badkamer en een hele mooie bed. Hij kwam aanlopen met wijn en we proosten. Hij keek me aan, alsof hij ieder moment wel zou kunnen uitgillen. Hij kuste me, heel intens. Hij knoop mij blouse los, en zoende vervolgens in mijn nek. Ik werd nat. Hij streelde me overal, waar hij maar kon. We liepen naar zijn bed en ik begon hem te kussen op zijn buik. Langzaam ging ik richting zijn penis. En begon hem rond zijn eikel te kussen. Ik nam hem in mijn mond en hij genoot er van. Ik begon steeds harder te pijpen en hij kwam bijna klaar. Hij tilde mij op, en we gingen de jacuzzi in. Hij stopte zijn penis in mijn natte kut. Ik schreeuwde het uit van genot. Hij kuste me overal. Van mijn nek tot mijn borsten naar mijn buik en weer omhoog. Het werd steeds extremer en steeds lekkerder. We belandden in zijn bed en hij kwam in mij klaar. En we vielen in elkaars armen in slaap.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 18 bezoekers online