Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

naar het strand
op een dag ging een meisje van 10 jaar naar het strand om 1 uur snachts in de verte zag ze een schim staan. de schim leek op haar overledende vrindin. ze ging naar huis "Eindelijk thuis" dacht ze in haar zelf toen ging ze naar bed in de hoek van de kamer zag ze allemaal schimmen 1 daarvan schreef
ALS JE ALLEEN THUIS BENT DAN KOMEN WE JE HALEN.de volgende dag gingen haar ouders naar een belangerijke vergadering het meisje vroeg of ze mee mocht en ze zag die schimmen weer het meisje werd doods bang en de schimmen vermoorden haar en was op de muur met haar eigen bloed geschreven BEN JE NU BLIJ DAT ZE NIET MEE MOCHT EN DE VOLDENDE KEER ZIJN JULLIE AAN DE BEURT

dus blijf nooit alleen thuis en ga nooit alleen naar het strand

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 17 bezoekers online