Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

zacht handje
mijn werk zat er op en ik lag in mijn kooi een boek de lezen. naar en klop op de deur kwam de jongste mijn hut binnen en wou eens kijken wat ik aan het doen ben.lezen? hij leunde op de rand van de kooi en zag die mooie tekeningen die ik met potlood opgezet heb. groote borsten en kaale kutjes.zo dat ziet er lekker uit, ik word er geil van.die hebje echt in een geile bui getekent, en daarna heb je je lekker afgetrokken? ik voelde hoe mijn lul op kwam zetten en een bult op de deken liet dat zien.mooi zo een naakte meid,en zijn hand gleed onder de deken. ik slaap altijd naakt en voelde zijn hand over mijn buik naar beneden glijden en een geile rilling, doen zijn hand mijn stijve lul greep.ik had zo iets van, wat moet ik daarmee? maar ik was geil. en het voelde lekker. de rand van de kooi was op borst hoogte en zo kon hij met zijn andere hand mijn tepels knijpen.ik trok de deken opzij en kon zo zien hoe zijn hand mijn stijve lul op en neer trok en mijn eikel paars aan het gloeien was. het was een en al genot. dat vind je lekker, dat is een keer wat anders dan zelf aftrekken.enzijn hand ging zachtjes op en neer. ik had zoiets van, jij me geil maken, ik jou ook. en begon zijn tepels te masseren. dat geilde hem zo op, dat hij mijn lul in zijn mond nam en zijn tong over mijn eikel likte.zo was hij mij lekker aan het pijpen en ik zag dat hij met zijn lul aan het trekken was. zo kwamen wij allebij tegelijk klaar. dat mijn sperma van zij lippen af troop en mijn lul in en uit ging,was echt geil!!! een zo kwam het dat hij later in mijn kooi lag en ik met mijn hand onder de deken krabbelde.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 18 bezoekers online