Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Fetish
In de rokerige bar zag ik haar alleen zitten op een barkruk. Ik schatte haar ongeveer midden veertig. Lang zwart haar, ceriserode, volle lippen die zwoel en sensueel bewogen als ze sprak, een donkerrood mantelpakje aan,zwarte, kanten kousen met jarratelgordel, en, natuurlijk, pumps. Vuurrode pumps met een hele hoge hak. Open teen. Ik zag dat haar teentjes perfect roodgelakt waren...keurig in een halve maan-vorm. Ik voelde mijn lid bewegen in mijn broek en ging naast haar zitten. Ze stak een sigaret op en keek me even vorsend aan, van top tot teen. Ik grijnsde. 'Hallo', zei ik. Ze knikte en. 'Hai', zei ze. Het klonk zwoel. Ik liet mijn blik ongegeneerd over haar sexy benen glijden, tot aan d'r voetjes, waar ze de pump liet bungelen aan haar grote teen. Ik bleef er even gebiologerd naar kijken. 'Mooie schoenen heb je aan', zei ik schor. Ze glimlachtte. 'Vindt je?' 'Ja...'
Ze gooide haar haar even achterover en nam een hijs van haar vanillesigaret. 'Dank je, ik heb een schoenentic. Alles waar een hak aanzit koop ik...ik ben er dol op.' Ik knikte begrijpend. 'Ja...ik ook...' Ze liet (expres?) haar schoen vallen, en ik bukte meteen om de pump op te rapen en weer zacht en langzaam om haar sexy voetje te doen. Ik kon mezelf niet inhouden en liet m'n tong verlangend langs de gehele lengte van haar voet glijden. Mijn lid explodeerde nu zowat. Ze glimlachtte harder en stond op. 'Loop mee', zei ze, waarna ze de kroeg uitliep. Na een minuut of vijf stonden we voor haar huisdeur. 'Kom binnen en speel met mijn voeten en schoenen...laat je helemaal gaan, spuit desnoods alles onder', zei ze hijgend en gehaast. 'Neem me...neuk mijn voetjes', smeekte ze van opwinding. Toen ik haar krankzinnige inloopkast zag met de honderden sexy highheels, ben ik als een bizarre wildeman aan haar voetjes gaan likken en slobberen, waarbij ik de meest vreemde dingen uitkraamde...puur uit geilheid. Toen ik drie keer was klaargekomen (zij denk ik wel vijf keer) hebben we nummers uitgewisseld, en tegenwoordig zien we elkaar één keer in de wek, op zaterdag, om lekkere, geile, ongeremde voetensex te hebben. Heerlijk!

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online