Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Beer is bevriend geraakt met leeuw
Beer ging op pad. zij kwam onderweg een leeuw tegen. Die heten: Moevasa. hij had een zoontje bij zich. even later kreeg ook zwanger. zij kreeg een dochtertje. En een paar weken later kreeg zij een broertje. En het meisje wrd verliefd op het zoontje van Moevasa. het meisje vroeg het zoontje van Moevasa verkering en zei: ja ik wil wel. toen gingen ze bij elkaar op visite. en gingen koffie drinken. de twee zoontjes en het dochtertje gingen de weide wereld in. en opeens kwamen ze bij een stekelige schedel. en er kwamen wilde stieren die wel zin haddden in een hapje. ha zei een stier en de anderen liepen steeds dichter bij. en ze konden nognet weg rennen. maar de andere twee stonden aan de andere kant. dus ze konden nog maar een kant op en dat was gewoon vluchten. de vader en moeder van het dochtertje en de twee zoontjes hadden ze gevonden. en de stieren die zagen ze nooit meer trug. het zoontje van Moevasa had een oom. en die oom was heel gemeen hij had namelijk allerlei plannen om Moevasa te doden. op een dag zei Sherkan de oom van Simba.kom ik neem je mee naar een open plek. waar allemaal wilde zebra´s liepen. Moevasa renden naar de afgrond en viel er over heen hij kon nog net de afgrond grijpen. Sherkan greep met zijn poot de poot van Moevasa en Moevasa viel naar beneden en bleef heel stil liggen. het leek wel of hij dood was. maar opeens bewoog er iets. en het was niet te gelofen maar hij leefden. gelukkig zei Simba hij leeft. en toen gingen ze weer trugnaarde vader en moeder van Simba. Simba had alles gezegd wat er gebeurd was. ja zei Moevasa het is mijn broer die is nog nooit zo lief geweest zei Moevasa hij heeft mij van de afgrond afgegooid. ik ga naar hem toe zei Simba. en toen Simba, en dat meisje zelf groot waren kregen ze zelf ook kinderen. en het andere jochie was maar eenzaam en allen



Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online