Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door n van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Fiona (1)
Even nog iets voor het verhaal begint.
Het verhaal begint niet spannend, maar verder in de delen wel.. ik raad je echter wel aan dit deel te lezen


‘Fiona!’ ‘Wat moet je nou weer hebben?’ ‘Je moet naar school’ ‘Jaja.. kom zo’ ‘ Nee, je komt nu.. Of moet ik je komen halen?’ ‘Ik kom al..’ Moeizaam stap ik uit bed. Die rotschool ook altijd.. Net als je eindelijk een keer lekker ligt. Snel trek ik een rood shirtje aan en een blauwe spijkerbroek. Gympen eronder en snel de trap af. Mijn moeder zet een boterham voor me klaar. ‘Eet..’ zegt ze, en ze kijkt me dreigend aan. ‘Jaja’ Snel prop ik de boterham in mijn mond en ren weer terug naar boven. Ik doe mijn haar vlot in een staart en pak mijn tas in. Weer naar beneden, jas aan en naar buiten. ‘Doei mam..’ Ik trek de deur dicht, met een harde klap. ‘Moet de deur soms kapot’ Hoor ik van boven. ‘Dag Sanne..’ ik stap op mijn fiets en fiets weg. ’t Zal vast een leuke dag worden.. Niet dus!

Hfd. 2

‘Heey Fiona..’ Myra staat me op te wachten, samen met haar vriendinnengroepje. Sira, Naomi en Lieke. ‘Hoi Fie.. kom je?’ Ik kijk de andere kant op. ‘Hoi Maartje! Ja wacht even mijn fiets in de stalling zetten, loop je mee’ met Maartje achter me aan zet ik me fiets tussen alle andere fietsen. Straks weer een lekke band natuurlijk, maar ik zet het ze wel een keer betaald! Dan loop ik samen met Maartje het plein op. Als ik achter me kijk zie ik Myra er naar toe lopen met een punaise in d’r hand. Zoekend kijk ik om me heen. 2 stappen van me vandaan staat Mr. De Groen. De directeur. ‘Meneer De Groen, kijk eens achterom! Myra wil mijn fietsband lek steken’ Mr. De Groen draait om en ziet dan Myra met de punaise terug lopen.. Hij beent er naartoe en ik en Maartje gaan achter de schommels wachten. ‘Myra, wat heeft dit te betekenen?’ Mr. De Groen pakt de punaise uit haar hand en laat het aan haar zien. ‘Wat heb je hier mee gedaan?’ ‘O.. niks hoor.. ik had het daar zien liggen’ Myra wijst. ‘Laten we eens gaan kijken dan’ Mr. De Groen trekt Myra aan haar arm mee en gaat voor mijn fiets staan. Maartje en ik moeten grinniken. Die krijgt op haar donder! Mr. De Groen knijpt zonder enige moeite mijn band in elkaar. ‘Waar lag hij zei je?’ Myra werd zo rood als een tomaat. ‘Dat dacht ik al.. kom maar mee, en jullie ook dames’ Hij wijst naar Sira Naomi en Lieke. ‘Ik heb hier niets mee te maken!’ Naomi rent weg. ‘Hier komen dametje.. jij gaat mee.. NU!’ ‘Hij versterkt zijn stem bij het woord nu. Zo snel als ze kan rent Naomi weer terug. Hij duwt de 3 meisjes naar binnen. Even draait hij zich om en geeft me een knipoog.. Hij weet van mijn problemen thuis.. ‘Fionaaa!!!!’ Roept Maartje. ‘Wat is er’ ‘Je antwoord niet, zullen we naar de andere kant van het plein gaan?’ ‘Is goed’ en samen lopen we naar de andere kant.

Hfd. 3

*Trrrrrriiiinnggggg* ‘Kom we moeten naar binnen!’ Achter Maartje aan ren ik naar binnen. ‘Niet rennen in de gang Kocksen en Toll’ Het was Mvr. De Jong.. altijd chaggie.


Nog veel plezier aan dit verhaal + andere delen. Sascha v. Beken

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online