Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

waroom ik (2)
zo volge 30 vreselijke dagen tot
ik het aan nadia vertelde me bbf ze schrok zo erg dat ze afstand wow nemen
toen ik dan hoorde spate me tranen uit waarom zei ik maar ze rende snel weg

zo volde nog 3 maande ik miste 5 vingers en daniel me vriendtje vroeg hoe dat kwam en ik zij hoe hij aarzelde zag ik en zij 'em.. tess ik denk dat ik het uit maak weet je voor me eigenbest wil . ik rende huilend weg

toen ik rustig naar bven gilpte en me kamer deur opende zag ik het het engste wat ik van me leven zag , het het WAS ME ZUSJES HOOFT IN EEN PAAL op ME BED ik wist nix meer enik dacht alleen aan 1 ding 'mama help me '

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online