Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door n van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Limme en de waarheid
Limme was twee jaar toen haar ouders haar lieten wegeven. Nu woont ze bij haar oma 'Rita'. Ze voelde zich heel eenzaam. Ongeveer eenjaar geleden belande ze op straat. Ze werd varkenshoeder. Toen werkte ze voor mevr. lapana. Ze had èèn zoon, twee dochters. Zij wist namelijk niet dat ze bij haar tante werkte.Ze werd verliefd op haar neef Jesse, die dol haar was. Maar de tante hate haar moeder en ze mochten niet trouwen.
Kom zij Josse, we zullen vluchten, naar ver , heel ver weg van hier !
Ze hadden afgesaroken onder de dikke eik .
Toen limme aankwam en ze zag hem niet, besloten even om te wachten op hem. Ze verloor haar haarband en er kwam een tijger en pakte met haar bloedende bek de harband. Ze loopte over de haarband en liet hem liggen.Toen Jesse kwam herkende hij de pootafdruk van de tijger en dacht dat Limme was verscheurd, pakte zijn zwaard met zijn armen, en stak recht door zijn darmen.Toen Limme dit zag pakte het zwaark enook zij maakte een eind aan haar leven . Enhet bloed maakte de hele eikeboom rood ,
daarom staat die (rode) eik voor de liefde .

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online