Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

één man zonder hoofd
het was één vrolijke dag tot vandaag want het was helloween ik liep alleen in het bos ik dacht hoe laat zal het zijn. ik keeek op mijn herloge het was 11:55 uur ik zij tegen mezelf ik kom nooit meer thuis. het was koud buiten ik ging zitten en rusten wat ondertussen was het al twaalfuur. ik liep weer verder na vijf minuten rusten zal me weer op me benen brengen. ik liep verder ik hoorde iemand door het bos lopen. ik werd bang. ik dacht meschien is het wel een zwerf hond.ik hoorde het dichter bij komen.ik renden zo snel mogelijk weg.ik zag al het einde van het bos.ik stopte en keek achter om en zag een grote man achter me staan.ik begon heel hard te schreeuwen en riep om hulp maar niemand hoorde mijn. ik dacht ik wist nog niet wat tie met me gaat doen.ik zij tegen hem wie ben jij.hij gaf me geen antwoord.het was donker ik kon niks zien. ik zag dat hij zijn hand omhoog halden en sloeg me neer. ik werd wakker. en keek naar de klok het was al half twee.ik keek in de spiegel en ik zag dat ik één blauw oog had.de volgende dag ging ik naar de dokter. hij gaf me zalf mee om op mijn oog te smeren.ik smerde wat zalf op mijn oog.toen ik klaar was ging ik naar de politie.ik legde alles uit wat er gebeurden.ik ging naar mijn vrinden om wat soep te brengen. ik was verplan om niet zo lang te blijven maar ze zij dat ze met me mee naar huis liep.das goed zij ik. nog wat soep gegeten en toen gingen we. we kwamen één agent tegen. hij zij tegen ons dat we ons achter een boom of één struik moesten verstoppen. we verstoppte ons achter èèn struik.we zagen iemand achter ons staan. we gilden het was die man die me hat neer geslagen.een paar agenten kwamen eraan.ze pakte hem op en brachten hem naar de gevangenis.de agent zij goed dat je me hebt gewaar schuut hebt.nu kunnen jullie veilig lopen door het bos.dank u zijden we.geen dank dat is onze taak.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online