Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

geblinddoekt
Ik heb jee een duidelijke sms gestuurd. Kort rokje, stringetje, kousen en bijpassend bhtje onder een leuk topje.

Om 20:00 uur sta je voor mijn deur en ik kijk je even goed na van top tot teen. "Helemaal toppie!" en geef je een lekkere tongzoen. "Wat had je in gedachten voor vanavond schatje?" vraag je. "Hehe, das voor jou een vraag en voor mij een weet, maar ik kan je beloven dat het onwijs lekker is." Bij de gedachte aan mijn plannen begint mijn paal al de juiste proporties aan te nemen.

Ik trek je zachtjes mee de huiskamer in en pak een fles bubbels. "mmmm jij weet wel wat ik lekker vind." "Wacht maar, dit is een opwarmertje."

Terwijl jij lekker aan een glaasje zit pak ik een tasje achter de bank vandaan en haal daar een paar dingetjes uit. Ik heb vanmiddag een blinddoek gekocht, een heerlijk lekkere dildo en wat glijmiddel. Er gaat immers niets boven heerlijk soepele sex. Bij het zien van deze spulletjes begin jij al een beetje te draaien met je kontje op de bank en ik zie het verlangen in je ogen. Je bent zo benieuwd wat ik van plan ben.

Ik trek je aan je handen omhoog en begin je heerlijk te zoenen en je lichaam te verkennen met mijn handen. Ook jij houdt je niet stil en streelt door mijn shirt mijn borst.
Als ik besluit dat we elkaar genoeg verkend hebben laat ik je los en pak de blinddoek. Je bijt op je onderlip van onderdrukt verlangen.

Ik druk je naar beneden om mijn pik een heerlijke blow-job te geven. Je ziet niets maar weet precies waar je moet zijn. Langzaam laat je je tong cirkeltjes draaien om mijn paarse top. Een kreun ontsnapt aan mijn keel. Jouw mond om mijn paal en de gedachte aan wat ik met jou van plan ben laat me al snel klaarkomen. Gelukkig ben ik gezegend dat ik meerdere keren per avond kan klaarkomen en mijn pik blijft dan ook lekker staan.

Ik trek je omhoog en verwen je borsten. Ik knabbel aan je linkerborst terwijl mijn hand je andere borst kneed. Je roze knopjes staan fier vooruit. Ik verdeel mijn aandacht tussen je beide borsten en duw je langzaam achteruit naar de bank. Vlak voordat je de bank in je knieholtes voelt draai ik je om en laat je plaatsnemen op je knieen. Ik kniel achter je neer en lik je kutje. mmm je bent al heerlijk nat. Met mijn handen masseer ik je billen en heupen terwijl mijn tong je poes en klitje verwennen. Af en toe laat ik mijn tong ook even over je sterretje flitsen wat een goedkeurend gekreun oplevert.

Je bent nog maagd in je sterretje en ik had me voorgenomen dat ik je vanavond lekker ga nemen ik die heerlijke kont van je. Omdat ik zelf niet geiler vind dan een pik die langzaam in een sterretje verdwijnt en dit de eerste keer is dat iemand jou in je kont gaat neuken wil ik er niets van missen en wil ik er later nog eens van genieten. In de keuken had ik de camera al klaargezet en hoef alleen nog maar op record te drukken.

Heel even hoor ik een teleurgestelde kreun al mijn tong je poesje verlaat om de dildo en het glijmiddel te pakken, maar al snel voel je de heerlijk dikke dildo tegen je poes. Aangezien je al heerlijk nat bent is hier geen extra glijmiddel nodig. Ik heb een leren bank en zet de zuignap van de dildo vast op de bank en zeg je dat je de dildo langzaam moet bereiden.

Ik zie je hand naar je poes gaan om de dildo naar binnen te laten. Een tevreden kreun komt uit je keel. Ik ga naast je zitten op de bank en pak je hoofd vast en zeg: "Pijp me." Je twijfelt geen moment en terwijl je langzaam op de dildo rijdt verdwijnt mijn pik dieper in je keel. Je zit voorover gebogen wat mij de gelegenheid geeft om je sterretje te masseren. Je gaat sneller rijden op de dildo en voor ik het door heb is je eerste orgasme daar. Tijdens je orgasme laat ik stiekem een van mijn vingers vergezeld van wat glijmiddel je sterretje inglijden. Langzaamaan kom je bij van je eerste orgasme en ik laat mijn pik uit dat heerlijke pijpbekkie van je glijden. De dildo zit nog op zijn plek en ik ga zo achter je staan zodat ik weet dat de camera ieder detail kan vastleggen. Ik breng een beetje glijmiddel aan op mijn eikel en stam en zet hem tegen je sterretje. Je maagdelijke sterretje. Ik merk dat je een beetje schrikt want dit had je toch niet verwacht. Je wilt van de dildo af maar ik houd je stevig op je plek en zeg geruststellend: "Ontspan schatje, je gaat het heerlijk vinden." Langzaam druk ik mijn eikel naar binnen. Ik moet een paar keer terugtrekken en opnieuw duwen zo strak is je kontje maar na een paar keer glijd hij dan toch voorbij je kringspier. Als de eikel er voorbij is gaat de rest meestal een stuk makkelijker en dat is nu ook het geval. Ik had mijn stam ingesmeerd met wat glijmiddel en ik laat me langzaam naar binnen glijden. Even een stukje terug en dan weer een stukje verder. Net zolang totdat ik er tot mijn ballen in zit. Ik hoor jou zo hard kreunen dat ik moeite moet doen om niet meteen klaar te komen.

Langzaam begin ik te pompen en zeg jou dat je de dildo moet bereiden. "Jezus wat is dit geil zeg" hoor ik je kreunen. "Als ik had geweten dat anale sex zo lekker was had ik het al veel eerder gedaan." Dit is voor mij aanmoediging genoeg om het tempo op te voeren en je kont genadeloos te rammen. Je brengt je hand naar je klitje en komt tegelijk met mij klaar. Ik voel 8 dikke stralen mijn pik verlaten en jouw darmen worden gevuld met mijn sperma.
Volledig gedreven door de intense geilheid kom ik nog naast je zitten en je likt mijn pik nog heerlijk even na.

Ik doe je blinddoek weer af en je kijkt me geil aan. "Jij weet wel hoe je een meisje moet verassen zeg. Wat heb jij toch een lekkere pik." Ik tover een brede glimlach op mijn gezicht. "Je zei altijd dat je graag een DP wilde en aangezien ik jouw maagdelijke kontje niet wilde delen de eerste keer leek me dit een geweldige oplossing. Ik ben niet jaloers aangelegd maar zoiets bijzonders wil ik toch echt niet delen met een andere kerel."
Dan kijk je naar voren en zie je de camera. Je schrikt je een hoedje maar ik stel je gerust. "Sorry schatje maar ik moest dit gewoon even vastleggen. Ik vind niets geiler dan een pik die een kontje ingaat. Zeker een maagdelijk kontje. Dan zijn de reacties zo natuurlijk. Bovendien dacht ik dat je zelf ook wel wilt zien hoe ik jouw kontje heb ontmaagd." En om de daad bij het woord te voegen sluit ik de camera aan op de tv. Ik zie dat de beelden van jouw ontmaagding jou niet bepaald onberoerd laten en je zit heerlijk je klitje te strelen. Het zien van de beelden was al genoeg om mijn pik weer te laten stijgeren maar bij het zien van jouw reactie begint mijn eikel te kloppen van spanning.

Ik ga voor je staan, trek je nog wat verder onderuit en duw mijn pik in je poes en begin lekker te pompen. Ik haal hem er weer uit en haal een paar keer mijn tong over je poes. Ik zie dat je sterretje nog een beetje open staat en kan de verleiding niet weerstaan. Terwijl jij op je rug ligt duw ik mijn pik niet in je poes maar in je vers geneukte kontje. Oww wat gaat dat lekker soepel. Je kontje is nog lekker doorgesmeerd met mijn sperma en ik ram dan ook in 1x tot de wortel door. Ik beuk me daar een lieve lust en laat mijn handen over je klitje glijden. Jouw handen masseren je tepels en je brengt een van je tepels naar je mond en begint ermee te spelen. Zoo geil, een vrouw die haar eigen tepels likt.

Mij duim oefent wat meer druk op je klit en ik voel je spieren samentrekken. Het opkomen van jouw orgasme is voldoende om mij voor de derde keer te laten klaarkomen en je darmen opnieuw te vullen met mijn sperma. Deze keer laat ik me voorover op je zakken en laat mijn pik in je zitten totdat deze slap wordt en samen met een golf van sperma uit je kontje glijdt.

Volgende maand gaan we op vakantie naar Italie. Ik verheug me er nu al op, vooral omdat ik weet dat een paar vrienden van mij er ook zijn. Een heerlijke vakantie vol sex met nog een paar heerlijke poesjes en pikken erbij. Ik ben benieuwd hoe je die verassing zult vinden....

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online