Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Waarom ik.....
'Layla,hier komen!'Bulderd mama onderaan de trap.'Ja?'Zegt Layla met een heel onschuldig stemmetje.Meteen regent het klappen en vuisten.'Maar mama!'Huilt Layla.'Wat heb ik gedaan?'Kom maar hier.'En ze sleurt haar mee naar de eettafel.'Waarom heb je er krassen op gemaakt?!'Maar... maar... dat heb ik niet gedaan, dat deed Tom!'Ja, en ook nog je kleine broertje beschuldigen he!'En ze stompte haar nog eens.Al huilend rende ze naar boven.Daar schreef ze in haar dagboek.

Lieve dagboek,
Vandaag was het niet leuk.Waarom slaat mama me steeds.En Tom wordt altijdt verwend.Oh was papa er maar... maar die is gestorven toen ik 2 was.Was ik toch maar dood...

Huilend valt ze in slaap.'Layla!' En meteen schrikt ze wakker.'Layla!'Hoort ze weer.En ze rent naar beneden.'Layla,er is brand!''Ren naar buiten!'En renend rennen ze naar buiten.Tom was ook buiten.

1 week later...

Ze zitten bij hun oma in huis.Telefoon.Mama neemt op.'Ja?'zegt mama.'Oh! Wat leuk'hoort ze mama zeggen.'Layla',Tom, ik heb goed nieuws.'Onze flat is klaar!'


1 maand later...

Bij Layla thuis is er nog niks veranderd.Layla wordt nog steeds geslagen en Tom wordt nog steeds verwend.Tom is nu ziek, hij heeft kanker.De telefoon gaat.Layla's moeder neemt op.'WAT?!'hoort ze mama roepen.'Layla!'Hier komen.En Layla rent naar beneden.'Layla...'zegt mama.'Ja?'zegt Layla met een zacht stemmetje.Je broertje...je broertje...JE BROERTJE IS DOOD! Huilt mama.'WAT?!'zegt Layla.Ook zij huilt nu.'Ja, hij is dood...' 'de doktoren konden er niks meer aan doen'.Morgen is de begravenis.

De begrafenis...

Iedereen huilt.En Layla nog het meest.


Thuis...

Mama slaat Layla nog steeds.Na weer een klap rent Layla naar boven, maar niet naar haar kamer,maar naar het dak van de flat.Nog eens laatse keer haalt ze diep adem en laat zich vallen...


Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 20 bezoekers online