Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door n van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Blind date, Last date? (Part 1)
Thriller
------------Hoofdstuk 1--------------
Felix hoorde het gekraak van botten en even dacht hij dat het die van hem waren. Gespannen kneep hij zijn ogen dicht en wachtte af op de pijn.
Tot zijn verbazing hoorde hij niets, maar onder hem schreeuwde iemand plotseling. Opeens voelde Felix dat sterke handen hem overeind trokken. Meteen daarna kreeg hij van achteren een keiharde duw, waardoor hij weer zijn evenwicht verloor. Een beetje versufd keek Felix opzij. Hij zag dat een teamgenoot geblesseerd op de grond lag met zijn ogen dicht. Nee hé, dacht Felix geschrokken, het zal niet waar zijn! Straks heeft Sal Murdoch zijn been gebroken! Hij krabbelde overeind, maar kreeg meteen weer een duw. ,,Ben je nu tevereden! Jij weet ook van geen ophouden, hé?'' snauwde Wilson. Hij maakte aanstalte om Felix een klap te verkopen. Felix deinsde achteruit. ,,Sal lag al op de grond'' ging Wilson woedend verder ,,En toch gooi je je boven op hem!''
,,Kappen jullie!'' brulde coach Stevens. Hij sprintte het veld op en ging tussen Felix en Wilson staan.
,,Het ging per ongeluk'' verdigde Felix zichzelf ,,Ik kon niet op tijd stoppen''
Wilson trapte zo hard in de grond, dat Felix een kluit modderig gras in zijn gezicht kreeg. ,,Je wilt zeker Sal's positie innemen hé?!'' schreeuwde hij.
,,Dat is helemaal niet waar!'' riep Felix. Dat kon Wilson toch niet denken!
Dankzij Sal Murdoch waren de Panthers vorig jaar kampioen geworden, en iedereen verwachtten dat Sal dit jaar dat opnieuw zou doen. Felix had er dan ook geen seconden aan gedacht Sal's positie in te nemen. Waarschijnlijk was hij niet een op American Football gegaan als zijn vader er niet op had aan gedrongen, en als Logan niet een van de beste spelers van de school was geweest... Felix zuchtte. Het was zijn schuld dat Sal nu met een gebroken been op het sportveld lag. Plotseling voelde hij een tik op zijn linkerschouderbeschermer. Omdat hij opneiuw een aanval verwachtte dook hij in elkaar. Tot zijn opluchting was het Josh Goodwin één van zijn vrienden.
,,Dat was niet echt slim van je'' merkte Josh op. ,,Het ging écht perongeluk'' herhaalde Felix zich zelf ,,Waarom geloven ze me niet?''
--------------------------------------
End part 1.


Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online