Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

The last page of Bills diary
Liefste Dagboek,
Het is vandaag de 13de vrijdag. April 2006, Ik kan het mij héél goed herinneren toen ik mijn broer het vertelde, geschokt was hij! O zo geschokt. Van de woede duwde hij mij zelfs tegen de muur, en bleef mij maar steeds pijn doen, en pijn doen en pijn doen! Hoe hard ik ook schreeuwde, hij bleef mij maar doorslaan tot hij zelf uitgeput werd. En mij alleen achterliet in de kamer. Ik kon niet geloven dat hij mij niet wou acceoteren zoals ik was, ik wou maar één nacht met hem samen delen, meer vroeg ik niet, echt niet. Telkens als mijn broerdje mij zag, trok hij een woede blik op mij en begon mij steeds weer te slaan en weer en weer! Tot op en dag, ik kon niet meer tegen de pijn dat hij mij steeds aandeed, de pijn voelde ik niet alleen van buiten maar ook van binnen OH! Die pijn! Dus ik nam een mes en sneed zijn keel héél voorzichtig door terwijl hij sleep, nu kan hij mij geen pijn meer doen, nooit meer! Ja mijn liefste broerdje ligt hier naast mij, en ik aai eachtjes over zijn donker blonde dreads, ik ga naar beneden tot aan zijn wang, en daar blijft mijn hand op rusten, voor eeuwig rusten. Dit is helaas de laatste pagina, want meer kan ik jij echt niet vertellen, ik ga zo meteen mijn mes weer nemen, zo is er maar 10min verschil,... zoals het al van ons geboordte was. En dan gaan we naar de hemel heel hoog!
BILL xxX


Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 18 bezoekers online