Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

De Clown
Er was eens een meisje genaamt Rozela ze was alleen thuis met der zusje van 3 maanden haar moeder zij als er iets is moet je maar bellen haar ouders waren namelijk op een feestje Rozela ging op de bank liggen luieren en tv kijken toen ze moe was ging ze naar boven om te gaan slapen maar ze was bang en belde haar moeder op en vroeg of ze in haar bed mocht gaan slapen en dat mocht dus ging ze in het bed van der moeder liggen tot dat ze een heel enge clown zag op een stoel dus pakte ze een deke en legte die over de clown neer toen ging ze weer in bed liggen maar ze was veelste bang en belde haar moeder weer op ze zij dat ze bang was en of die clown niet uit de kamer mocht maar toen vroeg de moeder welke clown ze bedoelde want ze hadden helemaal gaan clown met de telefoon in der handen pakte ze de baby voor angste en ging naar benede toen zag ze dat de tv opeens aan stond op de tv stond dat er een moordenaar is ontsnapt en zich als clown heeft verkleed ze zegt het tegen der moeder dan zegt de moeder pak de baby en ren naar de buren einde......

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 21 bezoekers online