Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

barbiepop
Lisa en haar moeder gingen winkelen.
lisa zag en barbie pop die 2 handen in de lucht stak.Dus lisa wouw die enz e kreeg die ook.Ze speelden ermee de hele dag tot dat ze moest slapen.De dag erna hoort ze dat haar vader gestorven is.Ze was heel verdrietig en de barbie pop had nu 3 vingers in de lucht.De volgende dag hoort ze dat haar moeder gestorven is en de barbiepop^stak ook weer 4 vingers in de lucht.Het mùeisje was zo verdrietig
ineens kijk ze naar de barbie pop.En ineens had de barbiepop rode ogen en er kwam een zwart mannentje uit die zei kom hier.Het meisje schrok en ging
naar haar kamer en dee die opslot.haar kamer had ook trappen om in ahar kamer te komen.Ze hoorde steeds.LIsA ik ben nu op de eerste trap.en haar kamer was op de 5 trap.En zo zei hy ik ben op de ... trap.Op de laatste trap pakte de man en bijl en lisa was wakker geworden.Het was en dagdroom en toen zag ze die barbie en ze wouw hem natuurlyk niet kopen!

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online