Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

pop (klinkt niet eng maar moet je maar eens lezen)
op een dag loopt een maeisje langs een winkel in de etalag ziet ze een heel mooi popje staan. ze vind het zo mooi dat ze het koopt. maar het popje heeft 6 vingers. eenmaal thuis zet ze het op het aanrecht en gaat slapen. midden in de nacht hoort ze een stem die zegt ik kom je halen ik sta op de eerste tree. de volgende ochtend zet ze het popje weer op het aanrecht en die nacht hoort ze weer die stem maar nu zegt ze ik kom je halen ik sta op de tweede tree. zo gaat dat een ele tijd door. tot op een nacht ze hoort ik kom je halen ik sta op de laatste tree.ze vind het zo eng dat ze het popje naar haar tante brengt. een week hoort ze niks meer maar daarna hoort ze weer die stem ik kom je halen ik heb je tante vermoord ik sta voor je deur. de volgende dag vind de moeder het meisje dood in haar bed.het popje staat weer in de etalage en heeft nu 8 vingers.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 23 bezoekers online