Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Tanken, doe het nooit meer!
Er was eens een meisje en die ging elk weekend met de auto naar huis, want ze zat op kot.
Dus het was zaterdagavond, het regende en ze reed over de snelweg. Ineens is haar benzine op. Ze gaat aan de kant en ziet wat verder een tankstation.
Ze rijd er naartoe met haar laatste druppeltjes benzine. En toetert hopelijk dat iemand komt helpen. Want ze wil zelf niet uit de auto stappen in de regen. Ineens komt er een man voor haar raam staan. Het meisje schrok. Ze deed haar raam een beetje open. En vroeg: "Tank is even vol"
De man doet dat en kijkt even in haar koffer. Dan loopt hij naar het tankstation huisje. Loopt terug en zegt: "Er is telefoon voor jou!"
Het meisje vindt dat raar maar gaat toch mee naar binnen. De man loopt mee en hij doet de deur achter hem dicht. Het meisje denkt dat de man haar gaat verkrachten of vermoorden, dus daarom pakt ze een bijl van de muur. En hakt de arm van de meneer af. Dan loopt ze naar buiten en rijdt weg. De man loopt achter haar en roept: "Er zit een man in je auto!"




EINDE!!! Eng hé!

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online