Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

lekkere orgasme
Mijn ouders waren naar hun werk en ik had het rijk voor me alleen. Ik trok gelijk mijn kleren uit en ging op bed liggen. Ik zette de TV aan op private space en zag al een lekkere neukpartij. Ik glee met mn hand naar beneden en wreef over m'n clitje steeds harder en harder tot ik het lekkere gevoel kreeg en pakte met mn andere hand mn borst(en) en kneede erin en draaide mn tepel(s). Daarna pakte ik mijn elektrische tandenborstel van vroeger zette hem aan en zette het tegen mn clitje aan en keek naar de tv. Het werd zo ruig dat ik het vibrerende borsteltje steeds harder en harder tegen mn klitje aandrukte. IK KREEG EEN HEERLIJKE ORGASME oefff er kwam een warmtegolf doorme heen totdat ik gestoord werd door mn buurjongen die zat te gluren door het raam en naar binnen klom en voor ik het wist zat zijn lul in mijn maagdelijke kutje die zo strak zat en hy ramde hem erin!! Het deed zo'n pijn maar daarna was het alsof ik in de 7e hemel was beland. Ik werd zo geil hy likte mijn borsten en kneed erin en ging steeds harder en harder pushen in mn geile kutje. Totdat hy die tandenborstel zag liggen en hy die in 1 keer in mn kontgat duwde en aanzette! Ik ging DOOD van de pijn. Maar kreeg een heerlijke orgasme door mijn geile buurjonge en zei gedag met een geile tongzoen !!

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 20 bezoekers online