Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

dixie
ik ben een hond en ik heet dixie op een dag was ik wegelopen niet omdat ik het thuis niet leuk vind gewoon voor een wandelingetje ik wist niet dat ik zo ver van huis was ik verdwaalde toen zag ik een zwerf hond ik vroeg de weg maar hij zij dat dat onmogelijk is ik wist echt niet dat ik zo ver ben gewandelt maar hij zij kom maar ik kan heel goed zien waar je sporen vandaan komen ik breng je thuis toen we halverwege waren was ik moe en gingen we slapen in een oude schuur toen werd ik wakker er stopte een auto en ja het waren mijn baasjes ze waren dolblij om mij te zien ik beedelde om mijn vriendje mee te nemen en het mocht we gingen samen naar huis de volgende morgen werd ik wakker en kreeg ik 6 mooie schattige puppy's


geschreven door celeste

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 5 bezoekers online