Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Seks met de directeur
Ik zat in de zetel bij de bureau van de directeur 'Ik heb dat kluisje niet gemold' zei ik tegen de 67-jarige directeur Ik ben blond 18 jaar en sexy 'Wat verklaart de hamer dan in je tas' Ik zette mijn handen op de bureau en leunde naar voren Mijn boezem dicht bij zijn gezicht Ik fluisterde in z'n oor ben je geil? Ik ging op zijn schoot met open benen zitten Ik deed mijn topje af Ik tongzoende hem Ik voelde zijn handen rond mijn borsten Ik liep naar de deur en deed die op slot De directeur stond recht en kleedde zich helemaal uit Ik deed mijn plateauschoenen uit en mijn jeans Ik stond in mn lingerie Hij kwam op me af en neukte me Ik kreunde Harder Sneller Hij stopte en deed mijn bh uit Ik legde zijn handen erop Ik bukte naar zijn dikke lul die verstijfde Ik nam de in m'n mond Ik zoog eraan tot zn eikel Hij spoot sperma erin Lekker Ik stond terug recht en voor ik het wist was mn string af Hij likte aan mn schaamlippen en dan dieper Ik kreunde Hij deed mijn rechterbeen omhoog en stak zn lul erin En dan neuken...

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online