Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Weerwolf lief (deel 2)
April kon het niet geloven. 'Het is 14 oktober, geen 1 april.' zei ze droogjes. Jonas veranderde in een weerwolf. April schrok en viel van de zetel. Jonas veranderde terug. 'Ga je me nu opeten?' vroeg ze. Jonas lachte. Jonas gaf haar een zoen.

De volgende schooldag kon April zich niet concebtreren. Jonas keek bezorgd naar haar. 'Alles oke, April?' vroeg de meester. 'Jaja...' zei ze. 'April, wat is 16 gedeeld door 4?' vroeg hij als controlevraagje. '164.' mompelde April terwijl ze naar haar bank keek. Iedereen lachte. 'Ga maar 's naar buiten met Jonas.' zei de meester. Jonas was immers haar buur. Ze zaten op een bankje. Opeens verscheen voor hen een zwarte gedaante. April schrok. Ze stond op en vuurde een vuurbal af. De zwarte gedaante had niks. Jonas zat te staren naar April die met alle vier elementen aan het vechten was.
(word vervolgd)

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online