Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

hoe overleef ik school
Bart was het helemaal zat.Hij wilde niet naar school,hij was het spuugzat.Hij wilde gewoon elke dag voetballen met zijn vrienden.En als hij bijvoorbeeld tegen zijn moeder zei dat hij ziek,was helpte dat niet want zijn vader was de directeur van zijn school.De Kanon,zo hete de school van bart.Hij smeekte soms naar zijn ouders om te zegen dat hij niet naar school wilde,maar steeds zeiden zijn ouder je moet naar school gaan.En als ik er ooit achter kom dat je niet naar school bent gegaan,dan slaap jij met je kat Flip in de schuur,met al die muizen in de schuur.En dan krijg je maanden huisarest begrepen.En altijd op die moment zei bart niets en ging naar zijn kamer met een gebogen hoofd.En het grappige was dat zijn kat Flip hem dan altijd ging achtervolgen.En zijn voetbalidool waren:Robin van Persie,Arjan Robben,Wesley Sneijder en Maarten Stekelenburg.En toen die de volgende dag op school kwam dansde de leerlingen in zijn klas als gekke.En het Allergrappigste was dat zijn meester ook mee ging dansen op de tafels.En toen hadt iedereen het erover dat in de krant stondt dat die voetbalidolen een keertje met zen vieeren een plek gingen bezoeken.En het bleek uiteindelijk dat die voetbalidolen naar zijn school kwamen.En toen ze dat te weten kwamen dansde de directeur zelfs mee.En op die moment ging het dak er af.En een paar dagen later kwamen ze.En omdat Bart de zoon van de directeur is mocht hij de eerste zijn voetbalidolen zien.En toen kreeg hij een T-shirt waarop hij de handtekeningen kreeg van zijn voetbalidolen.En over een paar dagen gingen de voetbalidolen van Bart weg.En voor hem voelde het zoals iemand dood was gegaan.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 27 bezoekers online