Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Me, myself and I
Ik lag in bed. Starend naar het plafond. Wat ik vandaag had gedaan.. Ik heb porno gekeken! Echte hentai. Eigelijk vond ik het best interresant hoe ze hard genomen werd.. 2 lullen in je.. Wat ervaring.. Zonder dat ik het merk glijdt er een vinger naar beneden. Wat ben ik nat! Het lijkt me zo spannend. Hij glijdt weg in mijn natte kutje. Ik begin te vingeren. Het is niet genoeg, mn poesje is al erg wijd. Genoeg voor 4 vingers. Ik kijk opzij. Er staat een bak met stiften, dun, maar 20 cm. Ik stop er voor zichtig 1 in. Er ontsnapt een kreuntje. Heerlijk! Ik beweeg op en neer, sneller en sneller. Ik kom bijna, maar ik haal hem eruit en lik mijn heerlijk zoete kutsap eraf. Ik besluit er nog een bij te doen. En nog een en nog 1. Voordat ik het weet zitten er 12 stiften in! Ik begin hevig mezelf te neuken, aan het eind kom ik spuitend klaar. Dit doe ik nog altijd, iedere avond.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 29 bezoekers online