Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Mijn meesteres (1)
Ik ben paul een 32 jarige jongeman. Ik kom al een tijdje bij een meesteres die mij als een sissy behandelt. Toen ik haar ontmoette via een advertentie heb ik haar verteld van mijn gevoelens. Sindsdien heeft ze me opgeleid tot haar meisje /sletje die zich als meisje gedraagt en veel zoniet alles voor haar doet.

Toen ik de eerste keer bij haar wa heeft ze me op een tafel vastgelegd aan mijn polsen en mijn benen omhoog. Ze schoor mijn billen en heeft mijn lul en balzak geschoren. Het schaamhaar boven mijn lul heeft ze in een streepje geschoren. Nadat ze dit had afgemaakt moest ik een kort lederen rokje aantrekken. Ze bond mijn ballen af en trok mijn lul naar achteren. Zo dat begint al aardig op een sletje te lijken.

Daarna werd ik op handen en knieen vastgezet op een tafel en begon ze me voor te bereiden om mannen te ontvangen. Ze rekte mijn anus op met een dildo die ze op kon blazen. Toen ik behoorlijk ruim was heeft ze me met haar voorbinddildo genomen. Ze moest af en toe flink in mijn ballen knijpen ( die ik toch niet meer nodig had) om te voorkomen dat ik te snel klaar kwam.

Toen ik een paar weken later haar weer ontmoette, heeft ze me een echte penis laten pijpen door een gat in een planl, ik kon niet zien wij hij was, maar het was heel geil. Ze wist zeker dat hij safe was, hij was schoon en geschoren, ze had me zo geil gemaakt dat ik alles zou doen.

Ze vindt mij nu klaar om eens gebruikt te worden door een groep mensen, vrouwen en mannen. Daarvoor neemt ze me binnenkort mee naar een club, waar ik als slet hoerig gekleed mijn opwachting moet maken. Ik ben benieuwd.


Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 20 bezoekers online