Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door n van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Schilderij (deel2)
Mary draaide zich om. Er stond een maniak met een mes achter haar. ‘Aaah!’ schreeuwde Mary. ‘Mary?’ hoorde ze haar oma zeggen. ‘Mary, ben je daar?’ haar oma liep de trappen op. Haar oma kwam aan. Mary was verdwenen en er lag alleen een mes en een schilderij op de dozen. ‘O, nee!’ riep Louisa. Ze tilde het schilderij op... die was ondertussen veranderd in een oud dorpje met een herberg een een meisje dat er net zo uit zag als Mary. Nou ja, voordat ze erin sprong. Louisa keek bezorgd om zich heen. Wat was er gebeurt? Een hevige strijd, leek het. Mary had waarschijnlijk terug gevochten. ‘Wat kan ik doen?’ fluisterde Louisa. Ze liep zo snel mogelijk weg van de zolder om naar de telefoon te gaan. ‘Jane?’ riep ze. Ze had haar dochter aan de telefoon, Mary’s moeder. ‘Ja? Mam?’ vroeg Jane aan de andere lijn. ‘Jane, er is iets vreselijks gebeurt!’ riep Louisa. ‘Mam, gaat het? Heeft het iets met Mary te maken?’ riep Jane. ‘J~ja liefje.’ Stotterde Louisa. ‘Wat? Wat is er gebeurt? Is ze gevallen?’ vroeg Jane. ‘Nee, nee... ze- nou ja... ze is het schilderij in gevlucht,’ zuchtte Louisa.

‘Waar ben ik?’ riep Mary. Ze stond in een oud dorpje. Er liepen mensen in oude kledij over de straat. Al stonden er wel lantaarnpalen... met kaarsen erin wel. Ze herkende de man op straat. De gast die haar hier in heeft gewerkt. ‘Hoi!’ riep iemand. Mary draaide zich om. Een meisje met bruin krullend haar stond achter Mary. De man kwam aan gelopen met zijn mes in zijn hand. ‘Pas op!’ riep het meisje. ‘O, bedankt.’ De “man” hakte in een steen naast Mary. ‘Ik ben Dianne. Jij?’ Mary pakte haar arm en sleurde haar door de smalle straatjes in het dorp. ‘Mary.’ Zei ze. Ze keek rond. ‘O. Nou, wat doe jij hier, Mary?’ Mary liep een leeg, oud huisje in. Terwijl ze Dianne’s arm nog vast had. ‘Ik hoor hier niet, Dianne. Ik ben hier in gejaagd!’ riep Mary boos. ‘O. Ja, jammer. Als je van hier was, hadden we vrienden kunnen zijn. Maar, ik weet wat je bedoelt!’ riep Dianne. ‘O ja?’ vroeg Mary terwijl ze de deur op slot deed. ‘Ja! Ik ben hier nooit geboren. Ik ben hier in gejaagd, zoals jij. Ik heb het overleefd en ben hier ingetrokken... in het doek. Als je hier eenmaal in zit, kom je er nooit meer uit!’ zei Dianne. ‘O.’ Zei ze teleur gesteld. ‘Maar, Dianne, ik ben anders. Ik geef niet op voordat ik mijn doel heb bereikt... dat ben ik! Ik geef niet- zomaar op.’ Zei Mary. Ze stonden in het huis. Ze hoorden een klap. Dianne keek Mary bang aan. Mary rende naar een raam. ‘Hij is het!’ riep Mary. De deur knalde open. “hij” liep naar Mary toe. ‘Okay, wat jij wilt! Maar, ik geef nog niet op! Maar, jij wel!’ riep “de man”. De man stak Mary. ‘Mary!’ riep Dianne. De man liep weg. Dianne liet zich neer vallen bij Mary. ‘Mary, nee.’

Mary was dood.
Dit is het einde, geen vervolg.


Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online