Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Neem nooit de telefoon op!
Laatst was ik alleen thuis. Dat vond ik heel erg cool. Ik keek alleen tv, en ik at chips. Ik had het nog nooit zo fijn gehad.
Opeens ging de telefoon. Ik nam op maar ik hoorde niks. Ik legde de hoor maar weer weg.Later ging alweer de telefoon. Dit keer nam ik weer op en hoorde ik gekraak. Ik werd best wel bang. Ik had mijn ouders gebeld. Maar die namen niet op. Alweer probeerde ik het, maar nog steeds niks. De telefoon ging weer. Ik nam op en hoorde een stem. : Ik vermoord je over 1 minuut. Ik was helemaal overstuur. Opeens zag ik een pop liggen. Hij zag er eng uit. Ik smeet hem uit het raam. En hij belande in het water.
1 minuut later, er gebeurde niks. Ik had inmiddels al de politie gebeld. Die waren druk in mijn huis aan het telefoneren. Mijn ouders waren er ook al.Ik had alles verteld. Opeens merkte ik dat er iemand mistte. Jarn, die was politie. Hij was nergens te vinden. Ik liep naar boven. Daar hing Jarn aan het plafond.

Een week Later was er een ander meisje alleen thuis. De telefoon ging, en ze hoorde niks. Pas bij de 3e keer. : Ik zal je vermoorden. Het meisje zag de pop. Die deed er niks mee. Die werd vermoord.


Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online