Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Hackfleisch
Berlijn, even na het einde van de Tweede Wereldoorlog. Een meisje is onderweg naar huis wanneer een blinde man haar aanspreekt: "Meneer, zou u me even kunnen helpen." Het meisje schiet in de lach, zegt dat ze een meisje is maar biedt toch haar diensten aan.
De blinde vraagt haar om een envelop af te geven op een adres vlakbij. Het meisje gaat akkoord en draait zich om. Wanneer ze zich nog eens omdraait om de man te vragen of ze hem verder nog kan helpen, ziet ze hem weglopen met zijn bril en zijn blindenstok in de hand. Ze riekt dat er iets mis is en besluit met het briefje en het adres direct naar de politie te stappen. De politie doet een inval op het adres en vindt daar hopen mensenvlees dat verkocht werd aan hongerige Berlijners.

Op het briefje stond: Dit is de laatste persoon die ik je stuur. Blijkbaar profiteerde de 'blinde' man van de plotselinge stop in de handel in mensenvlees die de nazi's opbouwden uit de vernietigingskampen. Daarmee werden hopen geld verdiend.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 22 bezoekers online