Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Het enge mannetje,,
Er was eens een meisje die naar het bos ging. Daar ging ze wandelen met haar hond. Het was erg donker, echt niet gedacht dat ze dat nog durfde. Ze moest naar de wc, maar nergens was een in de buurt. Tja, dan moest ze maar in het bos.

Een paar minuutjes later rijdt het meisje weg. Een auto rijdt achter haar aan. Het meisje gaat nog sneller rijden. Opgegeven moment stopt de auto voor haar. Een man stapt uit. Hij sleurt haar mee (samen met de hond) naar zijn auto. '' Sorry dat ik zo achter je aan ging, maar in je auto zit een man op de achterbank,,....

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online