Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Logeren
Dit verhaal is echt gebeurd toen ik veertien jaar was.

Omdat we allebei alleen thuis waren bleef ik bij mijn vriendin slapen. Ze is ronduit knap. Ze heeft van dat pornoblonde haar, blauwe ogen, slank en een cup D. Zelf heb ik volle rondingen -alhoewel toen der tijd toch een cup B-, ben klein, heb bruin haar en ook blauwe ogen.

Die avond laat waren we wat aan het zappen en kwamen uit bij van die seksprogrammas. Je kent het wel, van die dames die je proberen overtuigen te bellen. "Dat lijkt me stom werk," deelde ik mee. "Waarom?" vroeg mijn vriendin, "Het lijkt me wel geil hoor." "Kun je het niet eens proberen dan? Voor mij?" vroeg ik haar, op slag erg opgewonden.

Ze glimlachte schuin en knikte. Ze gritste een telefoon van de bank en begon met haar show. Terwijl ze met een zwoele stem aan het praten was begon ze zich uit te kleden. Haar strakke bloesje knoopte ze los en moeizaam ontdeed ze zich van haar korte rokje. Daar onder droeg ze een rood lingeriesetje. "Wil je komen voelen?" grijnsde ze, terwijl ze met haar tong de telefoon af likte. Voorzichtig -onwennig- bracht ik mijn vingers richting haar string. Die trok ik een eindje naar beneden, waardoor ik zicht op haar glimmende kutje kreeg. Ze opende haar benen wat voor me. Met twee vingers betaste ik haar drijfnatte kutje. Zonder moeite stopte ik er twee naar binnen, waarna ik met mijn duim rondjes cirkelde rond haar klit. Na een tijdje versnelde haar adem ontzettend en begon ze te hijgen. "Lik me," kreunde ze. Ik deed wat ze vroeg. Ik voelde haar verukkelijke kutsap in mijn mond en bewoog mijn tong als een gek over haar genotsplekje. Beetje bij beetje duwde ik af en toe mijn tong bij haar naar binnen, terwijl ik haar nog steeds vingerde. Toen ze hevig begon te kreunen likte ik snel met het puntje van mijn tong over haar klitje, waardoor ze sidderend klaar kwam.

Ze nam niet veel tijd om bij te komen en ontdeed me al snel van mijn kleren. Mijn ondergoed was niet uitdagend, een simpele bh en hipster had me voldoende geleken. Vol overgave sabbelde ze me aan mijn tepels en beroerde ook mijn kutje. Genietend sloot ik mijn ogen, nog intenser voelde ik toen hoe ze al likkend een weg aflegde richting mijn kut. Daar zoog ze aan mijn klitje, terwijl ze me hevig en snel vingerde. Omdat ik dit niet was gewend kwam ik al veel te snel klaar.

Terwijl ik mijn ogen opende gaf ze me een heerlijke tongzoen. In het licht van de maan zag ik voor de raam een jongen staan, met zijn broek tot zn knieen. "Vind je het erg als we een trio hebben?" vroeg ik mijn vriendin. "Hm, nee," kreunde ze. Daarop wenkte ik de jongen en liep naar de achterdeur om hem binnen te laten.

Reacties zijn welkom op: submissive_@live.nl
Binnenkort komt het vervolg.

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 13 bezoekers online