Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

De vader van mijn chef
Ik ben een studentje van 18 jaar en ik kom uit Twente. Ik doe de horeca opleiding en loop stage in een restaurant. De chef is een onmeunige dikzak en is vol behaard en is echt een vieze man. Zijn vader daarentegen is echt een hele mooie man met een geweldig lekker snorretje. Hij kwam ook af en toe langs om te kijken hoe het gaat. Op een dag was ik een tomaat aan het snijden toen hij de keuken binnen kwam. Hij zag dat ik het verkeerd deed en ging dicht achter me staan. Hij deed zijn handen op de mijne en hij liet zijn hoe ik moest snijden. Ik voelde hem hard worden, zijn geweldige penis stak in mijn rug. Opeens begon hij aan mijn haren te snuffelen, en begon rustig met zijn snor in mijn nek te kriebelen. Ik draaide me om en begon rustig met hem te tongen. Hij zei wacht even en hij ging naar de berging. Paar minuten later kwam hij terug in een playboybunny pakje. Hij liet mij alles schoonmaken in de keuken terwijl hij aftrok, en hij kreunde ""mag niet, mag niet"". Hij stormde op me af en begon mij met zijn pijpsnor hard te zuigen, ik spoot in zijn oog en het was nu zijn beurt, maar ik hou niet van pijpen dus ik spuugde op zijn pik en deed mijn mannenslipje omlaag en ik keerde mijn anus zijn kant op. Hij stak er eerst rustig een vinger in en daarna begon hij mij hevig te rammen! Ik kreunde van genot en hij kwam klaar en verdween brutaal weer uit de keuken.

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online