Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door ÚÚn van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

De zwarte SPOOK
Ik zat een voorstelling viool te spelen. Toen ik klaar was voelde ik me duizelig en viel ik flauw. Ik werd wakker in een vreemd huis. Op een houten bureau stond een kistje. Ik opende het kistje en daarin zat een brief. Op de brief stond: Je heb nog 1 uur te leven tot je de uitgang hebt gevonden. Ik schrok verschrikkelijk en begon naar een uitgang te zoeken. In de gang zag ik een schilderij met een man erop. Ik keek er goed naar en zag een flits in de schilderij. Het veranderde in een of andere rare gedaante. Toen zag je een afgehakte hand dat in een kistje werd gedaan en in een toren opgesloten zat. Daarna hoorde je een stem: Ik ben de zwarte spook.

Gauw ging ik de trap op. Daar zag ik druipend bloed. Uit het niets viel er een dode man naar beneden met een sleutel. Het was de sleutel van de meterkastje maar daar had ik niet veel aan. Dus begon ik verder te dwalen. Ik vond een briefje waarin stond: nog 30 minuten!

Ik zocht me te pletter. Zo kwam ik bij een deur terecht. Ik deed hem open en zag geesten. Gauw deed ik de deur dicht van angst. Zo kwam ik in een woon kamer terecht bij nog een schilderij. Het was een bleke vrouw met zwarte kringen om haar ogen en zwarte haren. Ineens begon ze te praten: Ik ben jouw over 10 minuten!!!

Zo kwam ik weer bij een spiegel maar zag een spook in plaats van mezelf. De spook zei: nog 1 minuut!

Ik gaf het niet op en begon verder te zoeken. Toen merkte ik op: Dit is het huis volgens de legende!!!! Het is onmogelijk om te ontsnappen en iedereen die de slachttoffer is zal sterven. Op dat moment zag ik een zwarte schim aankomen die in die ene man van dat schilderij veranderde. Hij pakte me beet en zei: IK VERMOORD JE!!!

Zo ben ik jarenlang een spook achter de spiegel zoals die vrouw... Maar ik kan er niets aan doen... Het is de ZWARTE SPOOK.

PS: Het huis ligt in (nieuw) Den-Helder aan de rijnstraat...

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl
´╗┐

Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit ├ę├ęn van de onderstaande categorie├źn? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorie├źn: 10
Totaal 7 bezoekers online