Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door n van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

7 elfen met een missie 1
“Maria, Maria, er is nieuws!” Ik spreidde mijn vleugels en vloog naar Imatrius, ik gebaarde dat hij het kon vertellen. Hij toverde een grijns op zijn gezicht en maakte een buiging. “Komt er nog wat van?” Vroeg ik geïrriteerd aan Imatrius, hij maakte een sierlijke beweging met zijn handen. Ik sloeg mijn handen voor mijn mond en begon te stralen. “Een scepter!” Ik gaf Imatrius een zoen op zijn wang en vloog naar mijn vriendinnen. Ascanius gaf een knipoog naar de andere meiden om zo gewoon mogelijk over te komen. “Hey,” aarzelend keek ik naar de meisjes die zo mysterieus deden. “is er iets?” Ascanius beet op haar lip en zei: “Eh..” Karuna nam het woord over en zette een stap naar voren. “Wat we wouden zeggen is dat we iemand uit de club moeten gooien..” Ik boog mijn hoofd een beetje voorover en ga met mijn benen gekruisd staan. Puru trok haar mond open klaar om te zeggen dat ze eruit zijn wie de geselecteerde is waren, en ze nu weten wie uit het groepje gezet is. “We zijn eruit en..” Puru kan haar zin niet afmaken..

Alle rechten voorbehouden 2005-2022 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online