Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

De rol van je leven!?
Mamaaa!, ben thuis.
We gan zo eten schat zeg mama tegen anna.
Okee mam.
Anne gaat naar haar kamer. Ze maakt eerst haar huiswerk. Het is een leuke opdracht voor handvaardigheid ze moet op de computer kunst op zoeken en daar een spreekbeurt van maken. simpel denkt ze. ze is zo klaar. Dan gaat ze op haar msn. Un een of andere Vriecky wil haar toevoegen. Vast Koen die heeft altijd zoke rare namen en heeft net msn. Ze klikt op accepteren. Dan gaan ze praten. Vriecky:wat wil jij later worden? Anna:Actrice. Vriecky; okee dat kan ik wel regelen kom moregn maar om half 4 naar het park. Anan: Okee, Anna eten. Anna: Ik moet eten doeg tot morgen Koen. Ann offline. Vriecky: ik Koen nee mahahaa.
Het is half 4 Anna gaat naar het park. Ze kijkt of ze koen ziet maar nee. Dan voelt ze handen voor haar mond vast grijpen. Ze schrikt ze word eme genomen. Als ze wakker word zit ze in een theater. Het theater zit vol met mensen. Dan kijkt ze rond. ZZe ziet een man op het podium hij heeft6 een bifak muts op. Ze schrikt en wilt ontsnappen. het lukt niet. Ze zie dat de man een electrische zaag in zijn handen heeft. het laatste wat ze zag is dat de man op haar af kwam. Als ze weer wakker word ligt ze in het ziekenhuis, allebij haar benen zijn weg. Ze valt weer in koma omdat ze zo schrok. Dan word ze weer wakker. Ze ligt in haar bed. Ze kijkt naar haar benen, maar die heeft ze nog. Ze kijkt om haar heen haarraam is open en ziet nog ne iemand verdwijn naar buiten. Dan ziet ze een brief. Er staat je hebt nu kunst benen je kunt niks meer je wou toch graag actrice worden. Ze schrikt en wilt uit bed stappen en naar beneden gaan maar ze komt niet uit bed. Ze kan niks meer helemaal niks. dan ziet ze een gezicht boven het raam uit steken het lacht eng.
Dat was het laaste wat ze hoorde

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 22 bezoekers online