Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door n van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Next stop, love! (8)
Er waren nu al 5 weken verstreken, nog een week en ze zouden weer naar huis moeten. Maar dat was het minste van Ambers zorgen. Ze had haar nu al die tijd, na de het voorval met Mac, opgesloten in haar kamer. Ze had niets meer van hem gehoord. Of toch niet persoonlijk. In de boekjes stond de laatste weken namelijk niets anders meer dan Mac. Met foto’s van hij en haar, hoe ze elkaar knuffelden enz. maar ook hij alleen over straat liep nu de laatste tijd. Maar er staan ook foto’s in van Amber. Dat komt omdat Ambers vriendinnen het tijd vonden dat ze eens buiten moest. Maar vanaf dat ze buiten waren stormde er massa veel publiek, pers en fans op haar af. Allemaal om te weten of dat het waar was dat ze een relatie met Mac had. Maar Mac had, zoals hij al gezegd had, alle feiten al ontkent. Sindsdien kwam ze niet meer buiten.
Bij Mac’ thuis: Mac zat op zijn gitaar te spelen. Hij schreef een nieuw liedje. Maar veel kon hij niet bedenken. Hij moest steeds denken aan Amber. ‘Haar vriendinnen hadden vast gelijk.’ Dacht hij. ‘Macy!’ Mac schoot wakker uit zijn dagdroom. ‘Cody!’ ‘Zozo, wat heeft mijn superster al?’ Hij keek naar Mac’ blad. ‘Niet zo veel, zo te zien. Zijn de letters misschien gaan lopen?’ Cody proestte het uit maar Mac kon niet echt lachen. ‘Zit je met dat meisjes in je hoofd? Hoe noemt ze nu ook alweer?’ ‘Amber. Ja,… ik kan het maar haar maar niet vergeten.’ Cody knikte begrijpend. ‘Eerste grote liefde, wie kent het niet.’ ‘Het is niet alleen dat. Het is… ik heb haar laten vernederen door mijn moeder en ik stond er maar op te kijken. Ik ben zo’n loser!’ ‘Ja dat ben je. Maar wel ééntje met talent.’ Cody lachte weer maar Mac keek naar achtergrond foto op zijn computer. Daar stond hij met Amber op. ‘Luister Mac, meisjes komen en meisjes gaan. En soms komen we er wel zo iemand tegen als Amber maar dan zijn wij, jongens, dan zo dom om niet in te zien dat het waard is om voor dat meisjes te vechten. Dat zien we maar in als het te laat is. Verpruts je talent nu toch niet. Je kan die gevoelens die je nu hebt gebruiken voor je lied.’ ‘Maar daarmee krijg ik haar wel niet terug.’ ‘Dat misschien niet, maar ik denk dat het nu al te laat is om met haar te gaan praten.’ Cody stond op en liep weg. Mac volgde hem met zijn blik en toen hij weg was wist hij dat hij gelijk had. Hij was de enige in huis die hem begreep. Mac begon te schrijven wat hij voelde op dat blad papier en voor hij het wist had hij een pracht van een lied. Hij noemde het “And that’s why I love you,... forever!” Hij riep zijn ouders en zijn manager. Zijn ouders vonden het meteen prachtig, met hier en daar een opmerking wel. En zijn manager wist meteen waar het over ging en lachte wel wat. De volgende 3 dagen nam hij het liedje op en bracht het in productie. Zodra het liedje op de markt was, was het een hit en overal hoorde je het. En ook Ambers vriendinnen bleef het liedje niet onopgemerkt. Zij wisten ook waarover het ging en gingen ook meteen naar Amber. Amber was haar koffers al aan het pakken, want om 5u vanmiddag zouden ze naar het vliegveld gaan. ‘Hey Amber, moet je horen.’ Jessica nam de CD en stak het in de radio. Amber kwam in de living en nam plaats in de zetel. ‘Luister!’ ‘I know it was wrong. I know I hurt you, but I love you. I wish I could back in time. I would do anything for you. because you're worth it... I'm sorry I hurt you, but I did not mean so. I was my own stupid and everyone told me what to do, but not you! And that’s why I love you,...forever!...” Amber kreeg tranen in haar ogen. Ze wist natuurlijk meteen, dat dat liedje over haar ging. Ze keek naar haar vriendinnen. ‘Wat verwachten jullie nou? Dat ik naar hem nu ga en in zijn armen vlieg? Hij heeft mij pijn gedaan! Ik kan het hem niet vergeven, sorry!’ Ze liep terug naar haar kamer. Haar vriendinnen keken elkaar aan en zwegen.


Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online