Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

De prinses op de ert
Er was eens een prins en een koningin de koningin wou dat haar zoon ging trouwen dus hielde ze auditie en er kwam een vrou "ik wil prinses worden" zij ze en de schoonmaakster deed een diamant tussen de matrassen de volgende ochtend maakt de koningin haar wakker ze vraagt "heb je lekker geslapen"? De vrouw zij "ja ik heb lekker geslapen" de koningin werd kwaad "jij bent geen echte prinses jij bent nep" daarna kwam weer een vrouw "ik ben een prinses" zij ze en zij moest ook slapen op matrassen met een diamant en de prinses werd kreunend wakker de koningin vroeg wat er was de prinses zei: "wat voor slecht matras is dit" en toen wist ze het zei is de koningin en de prins en de prinses leefden nog lang en gelukkig

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 22 bezoekers online