Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

VERSCHILLENDE DEUREN
er waren eens drie vriendinnen zij gingen naar een eng huis ze zagen verschillende deuren rebecca mocht er eentje eerst kiezen zij koos voor de gele we gingen het was een kinder slaapkamer we hoorden "rebecca ik sta aan de trap" en toen "rebecca ik ben boven " en toen "rebecca ik sta voor je deur en de deur ging snel open en we zagen een pop met een mes de pop vermoorde rebecca en toen gingen de ander twee weg toen mocht sofie een deur kiezen en da was de rode we gingen erin en we zagen eeen jacuzi met daarin geschreven ga naar de badkamer en we gingen naar de badkamer en toen zagen we daar een wit hoofd da mond ging open en er kwam een hand uit die vermoorde sofie carla was heel aleen en ze ging weg ze was bang en koos voor de blauwe deur toen zag ze heel veel spiegels en ze keek in eentje en ze zag bloody mary en naast bloody mary haar twee vriendinnen met een heel wit hoofd en rode ogen en wild haar en die vermoorde carla einde
p.s dit verhaal in NIET waargebeurd
bedankt voor het lezen ik en mijn viendinnen schrijven nog verhalen hoor

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online