Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

zelfmoord
op een dag was er meisje ...
ze was verliefd op een jongen
en de jongen ook op haar had ze gehoord
het meisje was niet altijd de populairste van school geweest
op een schooldag ...
de jongen stond in een groepje meyt vrienden het meisje ging naar de jongen
en zei verlegen euh euh ik heb gehoord dat je op mij was ... de jongen keer wat bloosens naar de andere jongens ! hij waou toch stoer doen en zij onzin w het meisje loopte al weenend naar huis
pakte een mes uit de keukenkast ze ging naar de badkamer ... op tijd riep haar moeser liefje ben jij dat ja mama dat ben ik ben ben naar de wc ! het meisje sneed een snee in haar arm en schreef met haar bloed op de spiegel mama ik hou van jou ! ze ging ijn het bad liggen en stekkte in haar hart uit lievde zij ze 0. op dat moment kwam er op haar gsm een berichtje van die jongen ik hou toch wel van jou ! de moeder vond dat het te lang duurde en ging de badkamer binnen ze leeste alles op de spiegel en begon te wenen ze zag het lijk van haar dochter en het bericht de moeder was verdrietig en boos ! die dag op school heeft niemand nog iets over haar gehoord
einde

kinderen , mansen als je dit leest zelf moord is niet de beste oplossing !!

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online