Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

hoe ik een sextijger als secretaresse kreeg
Het is heerlijk zomerweer, buiten is het heet en de airco in mijn kantoor kan het niet meer aan, ik zit dus puffend mijn dossiers door te lezen, als plots mijn telefoon gaat.
“ Goedeamiddag , met Chris” antwoord ik beleeft wanneer ik opneem. Ik los administratieve en pecuniaire problemen op voor werknemers bij vadertje staat.
“ dag Chris, “ aan de andere kant klinkt een leuke stem die ik dadelijk herken, het is een van onze lokale medewerkers op een multinational.
“Dag Vanessa, hey wat kan ik voor je doen?” vraag ik vriendelijk. “ Ik zit een beetje in de problemen op het werk hier, ben voor een probleem tussenbeide gekomen en nu komen ze achter mij aan, terwijl ik niets verkeerd gedaan heb. Mijn vriend is het ook al een 2 maanden afgetrapt en ik kan de stress niet meer aan, voel me eenzaan en verlaten en jaagt die klotebaas ook nog eens vervelend doen, al is hij in de fout gegaan….”, barst ze in snikken uit.” Hey meid, rustig maar, weet je wat, als je wil mag je dadelijk langs komen om er over te praten en dan vinden we wel een oplossing voor je…” “ Ok, dank je, ik ben er over een uurtje”, zegt ze dankbaar.
Nu moet je weten dat Vanessa een superlieve meid is, die zo in “ Baywatch” kan meespelen, lekker knappe snoet en een lijf om van te smullen. Altijd lekker sexy, maar stijlvol gekleed, ze lijkt lekkere stevige dikke borsten te hebben en een lekkere stevig rond kontje…. Hmmm mijn gedachten worden geil als ik aan haar denk, ik krijg altijd een stijve als ze eens op kantoor langskomt.
Ik besluit om initiatief te nemen en bel onmiddellijk haar baas op om te boel uit klaren, en zoals altijd, wanneer iemand van ons hoofdkantoor belt, binden ze in en komen dadelijk tot een goed compromis. Vanessa treft totaal geen schuld, hij was verkeerd geĂŻnformeerd en excuseert zich hiervoor. Ze mag zelfs twee dagen betaald thuisblijven om het goed te maken, want hij was inderdaad te hard geweest tegen die lieve meid.
Even later gaat de parlofoon en ik daar ik nog de enige aanwezige ben, ga ik de deur openmaken, het is inderdaad Vanessa en ze ziet er lekkerder uit dan uir. Lange blonde haren, ze heeft een kort kleedje aan met een diep inzicht op haar lekkere dikke tieten en haar heerlijke kontje is duidelijk afgetekend, met daaronder haar lekkere lange bruine benen in sexy pumps.
“ Sorry, dat ik zo gekleed kom, maar ik was reeds in de auto onderweg naar een vriendin, toen ik je belde en ben dan maar dadelijk naar hier gereden, het is niet echt de gepaste kledij om zo te hier te komen”, verontschuldigd ze zich.
“ ben je gek meid, “ zeg ik lachend en al een beetje geil,” zo moest je altijd komen, ik heb er niets op tegen. Kom maar naar mijn kantoor, dat is beter dan hier in de hal.”
Boven gekomen op mijn kantoor, vraag bied ik haar een glaasje witte wijn aan, ze knikt dankbaar en ik hoop dat de wijn het gepaste effect heeft op haar.
Ik leg uit dat ik reeds haar baas gecontacteerd heb enz.. “ Ik weet niet wat ik moet zeggen, dit is reeds de zoveelste keer dat je me helpt, en altijd sta je klaar om naar mij te luisteren….”, zegt ze zwoel terwijl ze een beetje naar me toebuigt, ik zie nog meer van haar dikke lekkere tieten en mijn lul begint te groeien in mijn broek. Ik moet die dringen een beetje op zijn plaats leggen, ik ben groot geschapen en anders kan ik hem zeker niet verborgen houden. Wat zou ik graag die tieten en dat lekkere kontje eens grondig tussenpakken, als ze even goed kan pijpen als haar knappe gezichtje er zwoel en lief uitziet, dan moet je in paradijs zijn als je pik in dat mondje terecht komt….
“ ik ben even naar toilet” zeg ik, ben dadelijk terug,” als je zin hebt, kunnen we iets gaan eten”, stel ik voor. Ik wil er voor gaan, die meid wil ik neuken….
Ik trek me even terug op het toilet van mijn kantoor en leg mijn half stijve lul zo goed als het gaat een beetje ok in mijn broek, een bobbel bleef je toch zien. Enfin, ik terug binnen naar mijn kantoor en de aanblijk die ik daar kreeg, deed mijn broek bijna scheuren.
Vanessa zat enkel met een string aan op mijn bureel, met haar lekkere dikke tieten en grote donkere tepels hard naar voor stekend, ze had haar blonde lange haren los gedaan en kijk me geil en zwoel aan. “ Chris, je weet dat ik je een lekkere vent vind, we geilen al langer op mekaar, alleen had ik een relatie,, wel verdomme, nu ben ik vrij, heb al drie maanden geen sex meer gehad en nu wil ik je mond op mijn kut voelen, je handen op mijn lijf en je dikke lul diep in mijn kut voelen te keer gaan, ik heb sex nodig, Chris, geile en harde sex….” Terwijl ze dit tegen me zegt, is ze haar borsten en tepels aan kneden met één hand en haar andere hand wrijft over haar lekker kutje…
Geil naar haar kijkend, ga ik ervoor” steek een vinger in je kut en maak je kut kletsnat voor mijn dikke lul, geil teefje, ik ga mijn lul tussen je dikke tieten steken en dan ga ik je eerst neuken, vooraleer ik je bef en laat klaarkomen.” Ze steekt onmiddellijk twee vingers in haar kut en ik zie deze dadelijk blinken van geil vocht, verdomme, wat is deze meid nat, ze heeft het blijkbaar echt nodig.
Na een minuutje vingeren trekt ze haar string kapot en steekt onmiddellijk drie vingers in haar kut en na een minuutje schreeuwt ze het uit en ik zie haar hele lijf , dat onder de zweetpareltjes is, schokkend klaarkomen. Ze kruipt van mijn bureel, waar de druppels geil op liggen, en komt naar me toe, lekker met haar kontje schuddend, haar dikke tieten deinen maar een klein beetje mee, wat een lijf heeft die meid. Ze komt voor me staan en kust me diep met haar tong in mijn mond, mijn lul heeft geen plaats meer en mijn kleren moeten uit, ze heeft het door en doet mijn das en hemd uit terwijl ze langs achter met haar stevige dikke tieten tegen mijn rug wrijft, haar harde tepels branden in mijn rug. Daarna schuift ze door naar voor en opent mijn broek en trekt alles in één keer naar beneden, ik stap vlug uit mijn broek en mijn dikke lul staat keihard naar voor, ze steekt haar tong nog even diep in mijn mond en zakt dan door haar knieën, ze begint geil over de hele lengte van mijn lul te likken en daarna begint ze zacht te zuigen op mijn eikel, ik ben reeds zo lang geil op deze meid, dat ik dit niet lang kan volhouden. Als ze mijn lul diep in haar mond neemt en begint te zuigen terwijl haar tong rond mijn eikel draait, waarschuw ik haar dat ik zo ga klaarkomen, ze kijkt me al likkend op mijn ballen aan en lacht, “ je hebt de lekkerste en grootste pik die ik tot nu toe heb meegemaakt en ik wil je zaad in mijn keel voelen, daarna gaan we verder….. “ ze neemt mijn hele 23 cm in haar mond ( hoe ze het doet weet ik niet, maar dit is zo lekker) en kneed ondertussen zacht mijn ballen, ik kan niet meer en spuit 2 à 3 stralen heet sperma diep in haar keel, na de eerste stralen, trekt ze haar hoofd snel terug en opent haar mond, ze steekt haar tong uit terwijl ze de rest van mijn stralen sperma uit mijn pik melkt en op haar tong en in haar mond laat komen. “ Hmmm dat had ik nu echt nodig lieveling “zegt ze zacht en geil.
Ik leg haar terug op mijn bureel en begin haar geil te likken en op haar klit te zuigen, onmiddellijk is ze terug in vorm. Ik vinger haar kutje terwijl ik lik en na enkele minuten steek ik voorzichtig een vinger in haar kontje, dat is nat van al het geil dat uit haar kut druipt vermengd met mijn speeksel. Ze rilt en kreunt van genot en enkele minuten later voel ik haar kutje samentrekken rond mijn twee vingers en mijn vinger in haar kontje. De gedachte dat mijn lul dat gaat voelen, brengt me dadelijk opnieuw in topvorm, mijn lul is nog nooit zo groot en hard geweest, wat een lekkere vrouw is dit…..
Ze kijkt me verlangend aan “ Chrisje, steek asjeblieft je dikke harde lul in mijn kutje, ik kan niet meer, ik wil je voelen, hier droom ik al meer dan een jaar van en nu kan ik eindelijk die heerlijke lul van je gaan voelen…hmmmm kom op ……….aaaaah” klinkt het als ik supergeil mijn eikel in haar kutje duw, ik laat haar even wennen aan de grote van mijn lul en dan begin ik langzaam dieper te stoten, ze beantwoord mijn stoten dadelijk met haar heupen en mijn lul gaat nu lekker door haar gladde natte kutje.
“ ga door lieveling, neuk me te pletter, dit doet zo goed in mijn hete kut” hoor ik een snot geile Vanessa kreunend roepen, dit laat ik me geen twee keer zeggen en ik begin nog harder en sneller te stoten, heerlijk dat ik al in haar mond ben klaargekomen, nu kan ik het lekker lang volhouden in deze heerlijke kut……hmmmmm
“ harder, harder Chris, ik ga komen “ kreunt ze uit en even later voel ik haar hete natte kutje hard samentrekken rond mijn lul, ik kan me net genoeg concentreren om door te neuken en niet klaar te komen. Vanessa gilt het uit en ik voel het geil over mijn ballen lopen, ze heeft een ongelooflijk orgasme lijkt me…. Ze duwt me van haar af en neemt in één keer mijn hele lul in haar mond en begint me hard te pijpen en op mijn ballen te zuigen…
“ ik ben nog nooit zo geil geweest “ zegt ze met een zwoele blik “ ik voel me zo geil, steek je dikke lange lul in mijn kontje, ik wil dat je maar neemt, maar voorzichtig, want je bent de eerste…” Ik draai haar om en doe haar voorover buigen, haar kutje steekt uitdagend naar achter, ik besluit om haar zo nog even hard en snel te nemen, onmiddellijk begint ze hard te kreunen en te geile dingen te schreeuwen, mijn lul is nat genoeg, ik lik haar kontgaatje even en ze begint nog harder te kreunen en te draaien. Ik dus mijn eikel tegen haar sterretje en tot mijn verbazing, glijd hij vrij makkelijk in haar kleinste gaatje, ze kreunt luid en hapt naar adem als ik zachtjes dieper duw “ wacht even schat, “ kreunt ze, “ speel event met mijn tieten en klitje voor je verder duwt, je bent zo lekker groot en hard hé” ik streel lekker over haar klitje voor ik verder duw en begin te bewegen. Ze kan het hebben en ik begin stevig in haar kontje te neuken, ze gilt het uit van geilheid. Dan moet ik gaan liggen en wil haar eigen kontje op mijn lul duwen, nu gaat het soepel erin en zo kan ze zichzelf heerlijk klaarvingeren terwijl ze geil naar mij kijkt en haar borsten meebewegen ze op en neer gaat. Ik merk dat ze bijna gaat komen en neem haar lekker kontje stevig vast en begin nu snel en hard met bekken mijn lul in haar kontje te neuken, ze begint over haar hele lijf te schokken en ze gilt het uit, terwijl haar kutje een straaltje vocht spuit. Ik voel dat ik ga komen roep dat ook naar haar, onmiddellijk schuift ze van me af, steekt mijn lul tussen haar heerlijke tieten en likt op mijn eikel, dit hou ik niet meer vol en na een dikke minuut kom ik ook schreeuwend klaar tussen haar tieten en weer laat ze alles in haar mond en op haar tong spuiten, ze laat ondertussen het sperma op haar tieten vallen terwijl ze me diep in de ogen kijkt, dit is zo geil dat ik voor de eerste keer in mijn leven onmiddellijk nog eens klaarkom, ik wist niet dat ik zoveel geil in mijn ballen had, opnieuw 4 à 5 stralen spuit ik op haar kin en tieten. Genietend kijkt me diep aan en lacht lief “ nu weet ik dat je een lekkere geile meid vind, als je zo kan klaar komen door wat ik met je doe,” zegt ze zwoel terwijl ze lief mijn lul blijft kusjes geven en af toe zachtjes likt,” dit moeten we nog eens doen, zo lekker heb ik nog nooit sex gehad”
“ weet je “ zeg ik lief tegen haar” waarom word je niet mijn privésecretaresse, dan kunnen we het regelmatig doen”
“ meen je dat” roept ze gelukkig en verrast “ dan begin ik alvast met de eerste weken overuren te maken en verder bij je thuis te werken…..”
“ ok goed” knik ik, “ nu eest iets gezellig samen gaan eten en dan een eerste deel van je spullen ophalen, kan je blijven slapen als we te lang werken…”
“ heerlijke deal” kirt ze, “ nu lekker eten en dan ga ik zo lief tegen je zijn dat je me nooit meer laat gaan….” Dat had ik zelf ook al besloten, zo een lief tijgertje hou ik liever in mijn eigen bed !!!







Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online