Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

doooooood....
er was eens een meisje ze heette tracy
op een dag moest ze babysitten want de ouders van de 3 baby waren niet thuis het was een eenorm huis nadat ze de babys naar bed had gebracht ging ze met een zak chips en cola achter de buis tv zitten kijken tot dat ze een schaduw in de tuin zag en er werd aangebeld ze deed open en ze werd neergestoken hij ging gelijk naar boven om de babys te vermoorden toen de ouders thuis kwamen zag ze het meisje in een plas bloed liggen en de babys lagen op de trap ze belde de politie en die ging op onderzoek uit 3 dagen later werden de twee ouders ook vermoord en niemand wist van ze af

ps dit is echt
pps hij vermoord alleen blonde mensen
ppps kijk achter om
pppps hij vermoord blonde mensen snachts

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online