Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verhaaltje mailen naar iemand.

Spreek een verhaal u aan, vind je een verhaal om te lachen? En wilt u het verhaaltje laten lezen door één van uw vrienden? Dan kan je via dit formulier het verhaaltje verzenden naar u vriend(in).

Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
 
Naam afzender:
E-mail afzender:
   
Verhaal:

Lisa
ER was eens een meisje, Lisa was de naam... Toen haar oma stierf kreeg ze een pop van haar oma. Ze zette hem op haar kast. Die nacht, toen ze sliep hoorde ze de pop zeggen: ''Lisa... ik zit op je kast...'' Ze schrok wakker en riep haar vader bang. Haar vader hooide hem in de prullenbak. Toen de volgende nacht, hoorde ze in haar slaap de pop zeggen: ''Lisa... ik zit bij je voeten...'' En ze schrok weer wakker en voelde de pop bij haar voeten. toen gooide haar vader hem in de container buiten het huis. de volgende nacht hoorde ze in haar slaap: ''Lisa... ik zit op je nachtkasje...'' Ze schrok wakker en zag de pop op haar nachtkasje... de pop sprong naar haar toe en toen......................................................... LIET DE EEN DIKKE SCHEET IN HAAR GEZICHT!...

Bedacht door 2 anonieme meiden... en opgeschreven door anoniem...

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 18 bezoekers online